VIDEO: Latino žúr so Solerom aj koncert plný hitov a sexy šou od Jasona Derula, tu sú TOP momentky 2. dňa Lovestream

V týchto chvíľach sa už rozbehol tretí deň festivalového programu podujatia Lovestream 2023, ktorý je azda tým najočakávanejším. Ani sobotná časť programu však nesklamala.

20.08.2023 15:23
Jason Derulo Foto: ,
Spevák Jason Derulo vystupuje počas hudobného festivalu Lovestream 19. augusta 2023 na letisku v bratislavských Vajnoroch.
debata (3)

Na vajnorskom letisku v Bratislave sa v horúcom počasí na hlavnom pódiu vystriedalo niekoľko očakávaných interpretov, pričom ich šou priniesla aj niekoľko prekvapení. Po domácom Majkovi Spiritovi, ktorý vzdal poctu aj zosnulému Vašovi Patejdlovi, sa návštevníkom predstavila švajčiarska formácia Kadebostany.

Atmosféra počas druhého večera na festivale Lovestream v Bratislave.
Video
Atmosféra počas druhého večera na festivale Lovestream v Bratislave. / Zdroj: mReportér
Dan Reynolds z Imagine Dragons Čítajte viac Veľkolepá šou, hity, ktoré pozná každý a... budú aj svaly! Líder Imagine Dragons je ako spievajúci Thor. Keď zhodí tričko, fanúšikovia plesajú

Nasledovalo vystúpenie španielskeho umelca Alvara Solera, ktorý bol zárukou zážitku, ale najmä skvelej nálady aj pod pódiom. Slovenské publikum totiž vždy inklinovalo k latino hitom a tých má Soler na konte niekoľko. Neprekvapí teda, že jeho megahit Sofia si pospevovali spoločne s ním tisícky ľudí prizerajúcich sa jeho koncertu, ktorý sa konal ešte za svetla.

Spevák Jason Derulo vystupuje počas hudobného...
Spevák Jason Derulo vystupuje počas hudobného...
+9Spevák Jason Derulo vystupuje počas hudobného...

Prekvapením podľa viacerých hostí boli aj vystúpenie amerického speváka Jasona Derula, ktorého rovnako podprahovo vnímajú diváci z rádií vďaka viacerým jeho hitovým a vysoko rotujúcim skladbám. Nechýbal hit Take You Dancing, ale aj skladby ako Whatcha Say či All I Need. A s nimi nielen dobrá zábava, ale aj patričná pódiová šou.

zväčšiť Na snímke spevák Alvaro Soler počas vystúpenia... Foto: TASR, Pavol Zachar
Alvaro Soler Na snímke spevák Alvaro Soler počas vystúpenia na hudobnom festivale Lovestream 19. augusta 2023 na letisku v bratislavských Vajnoroch.

Derulo ohúril podobou pódia, ktoré lemovali dve masívne nafúknuté figuríny, výdatne ho podporili sexi tanečnici v kabaretne ladených kostýmoch s provokatívnou choreografiou. Derulo Slovákov potešil, ale určite to platilo aj naopak. Atmosféra sobotňajšieho koncertu amerického umelca bola výborná. Po nej už nasledovali dve dídžejské vystúpenia, ktoré v duchu piatkového vrcholu večera s Martinom Garrixom opäť roztancovali festival.

Snímka z festivalu Lovestream 2023.
Atmosféra nemá chybu.
+7Počas prvého dňa festivalu sa na pódiu...

V nedeľu večer dídžejský pult a veľkolepú šou s efektmi nahradí skupina Imagine Dragons. Netreba však pochybovať, že ich vystúpenie bude patrične veľkolepé a plné hitov. Organizátori informovali o tom, že na koncert sa chystá zhruba 60-tisíc návštevníkov. Pred Imagine Dragons vystúpi aj britská speváčka Jessie Ware, ktorá má na konte mimoriadne vydarený tanečný album That! Feels Good! či skupina Editors.

Video
Zdroj: MReportér

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Derulo #Jessie Ware #Lovestream #Alvaro Soler

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...