Hercovi z Mamma Mia! vzťah s blond kolegyňou nevydržal. Šance na lásku však nevzdáva, bozky dostáva od tejto krásky

Už nejaký čas sa špekulovalo o ich vzťahu, ale dvojica ho nechcela príliš komentovať. Po záberoch z dovolenky je však jasné, že medzi Dominicom Cooperom a Gemmou Chanovou vládne láska.

22.08.2023 00:00
Dominic Cooper a jeho partnerka, herečka Gemma... Foto:
Britský herec Dominic Cooper a jeho partnerka, herečka Gemma Chan si užívali spolu na dovolenke na ostrove Formentera.
debata

Hviezdnu dvojicu zachytili objektívy paparazzov na pláži na Formentere, kde si užívali letnú dovolenku spoločne s ďalšími priateľmi. Samozrejme, v centre pozornosti boli najmä oni dvaja.

Štyridsaťpäťročný Cooper, ktorý je známy napríklad z hitu Mamma Mia!, bol tiež istý čas známy ako partner známej kolegyne z tohto populárneho filmového muzikálu. Tvoril pár s Amandou Seyfriedovou. Vzťah sa však neskončil manželstvom, ale rozchodom. K tomu došlo už v roku 2011, pričom obaja herci sa následne pokúšali o šťastie v láske v niekoľkých vzťahoch.

blake lively Čítajte viac Z úchvatnej Blake Lively v červených bikinách sa točí hlava. Doma má štyri deti, posledné porodila len pred pár mesiacmi

Zatiaľ čo plavovláska Amanda Seyfried sa vydala za kolegu Thomasa Sadoskiho a je matkou dvoch detí, pri Cooperovi sa zdalo, že v láske mu nie je súdene šťastie.

Láska medzi kolegami - herečkou Gemmou Chan a...
Britský herec Dominic Cooper a jeho partnerka,...
+4Herečka Gemma Chan predviedla svoju príťažlivú...

Zmenila to až Gemma Chan, štyridsaťročná herečka, ktorá sa narodila v Británii, no jej rodičia pochádzajú z Hong Kongu. Hviezda marvelovky The Eternals či hitu Crazy Rich Asians, sa na pláži na Formentere objavila v dvojdielnych červených bikinách a predviedla príťažlivú figúru. O pár minút neskôr aj nežné bozky s Cooperom vo vodách pri pobreží.

zväčšiť Herečka Gemma Chan predviedla svoju príťažlivú... Foto: Profimedia
Gemma Chan Herečka Gemma Chan predviedla svoju príťažlivú figúru v dvojdielnych červených bikinách.

Dvojica vraj plánuje stráviť niekoľko ďalších dní na malebnom ostrove, aby sa potom naplno vrhla do pracovných projektov. Čaká ich niekoľko. Chanovú napríklad dokončenie sci-fi The Creator (Stvoriteľ) a Coopera zase niekoľko nových televíznych projektov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #Gemma Chan #Dominic Cooper

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...