Jennifer Aniston a vzťahy? Naozaj som nevedela, ako na to, opísala

Slávna herečka Jennifer Aniston (54) bola dvakrát vydatá a má za sebou dva rozvody.

27.08.2023 12:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston predviedla na premiére novinky Murder Mystery 2 mimoriadne príťažlivý look.
debata

Jej manželstvo s Bradom Pittom (59) trvalo od roku 2000 do roku 2005. O desať rokov neskôr sa vydala za herca Justina Therouxa (52), rozchod prišiel v roku 2018. Aniston však svoje manželstvo označila napriek koncu za „úspešné“. V rozhovore pre Elle v roku 2018 vysvetlila: „Keď sme skončili, bolo to rozhodnutie, ktoré sme urobili, pretože sme sa rozhodli byť šťastní. A niekedy šťastie v tomto usporiadaní nie je.“

Jennifer Aniston na titulke magazínu 'Vogue'...
Jennifer Aniston na titulke magazínu ELLE (2011).
+4Jennifer Aniston na titulke magazínu InStyle...

Hviezda Priateľov či The Morning Show v rozhovore pre „Wall Street Journal“ hovorila aj o tom, ako manželstvo jej rodičov formovalo pohľad na vzťahy. „Vidieť vzťahy v mojej rodine ma práve nenútilo uvažovať v zmysle: ‚Oh, už sa neviem dočkať, kedy to budem mať aj ja‘.“ Rodičia Anistonovej sa rozišli, keď bola ešte dieťa.

julia roberts kolaz Čítajte viac O tohto krásavca sa kedysi bila Julia Roberts s Cameron Diazovou, jeho čaru podľahla aj Aniston. Spoznali by ste ho dnes?

„Myslím si, že pre mňa bolo vždy trochu ťažké byť vo vzťahu, pretože som bola vždy sama,“ spomína. „Nepáčila sa mi predstava, že sa musím vzdať toho, kto ste alebo čo potrebujete, takže som naozaj nevedel, ako na to.“ Bolo pre ňu jednoduchšie byť len sama. Takže som nemala skutočnú prax v dávaní a prijímaní." Aj dnes sú pre ňu vzťahy výzvou. Pracuje na tom, aby sa nebála povedať čo chce a čo potrebuje.

V minulosti v rozhovore pre „Allure“ o rozvode svojich rodičov povedala: „Myslím, že rozvod veľmi ovplyvnil moju matku. V tom čase neexistovala žiadna terapia ani podobné prístupy na zvládanie rozchodu. Prechádzaš iba životom a držíš svoje dieťa v náručí so slzami na tvári a nemáš žiadnu pomoc.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Jennifer Aniston #Brad Pitt

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...