To myslí vážne? Médiá zverejnili výšku a váhu Donalda Trumpa, rovnakú mal.... aj tento svalovec s titulom najsexi muža

Okolo Donalda Trumpa sa momentálne veľa hovorí najmä v súvislosti s jeho zatknutiami a súdnymi procesmi ohľadom údajneho marenia a ovplyvňovania prezidentských volieb. Najnovšie správy sú však vyslovene pobavujúce.

26.08.2023 13:30
Trump Foto:
Bývalý americký prezident Donald Trump.
debata (6)

V médiách sa objavili informácie, ktoré sa viažu k zatknutiu bývalého amerického prezidenta v Atlante. Je to už jeho štvrté zatknutie v tomto roku a súvisí s prípadom volieb v štáte Georgia. Bývalý prezident Spojených štátov sa vzdal úradom a po vzätí do väzby bol následne prepustený na kauciu z väzenia Fulton County v Georgii. Čo však zaujalo azda najviac, sú údaje o jeho výške a váhe, ktoré unikli z policajných záznamov.

Chris Hemsworth Čítajte viac Priam dokonalá tvár? Aj veda potvrdila, toto je 10 najkrajších mužov planéty. Víťazom je... nie, Hemswortha predbehol iný fešák

V správe sa uvádza, že Donald Trump meria 190 centimetrov a váži 97 kilogramov. Americké médiá však nelenili a okamžite poukázali na fakt, že rovnakú výšku a váhu deklaruje aj slávny hollywoodsky herec a držiteľ titulu najsexi muža planéty – Austrálčan Chris Hemsworth.

Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay. Foto: Profimedia
Chris Hemsworth Chris Hemsworth surfuje v Byron Bay.

Ten pred časom prezradil, že váhu takmer 98 kíl má vtedy, keď stvárňuje populárneho komiksového hrdinu Thora. S výškou 190 centimetrov sa pritom Hemsworth radí k urasteným a vysokým predstaviteľom Hollywoodu.

Ivanka Trump Čítajte viac Popri princeznách žiarila v modeli za 6000 eur Ivanka Trump! Jej farbami hýriaca róba z jordánskej svadby očarí

Niektoré médiá v súvislosti s touto správou „na pobavenie“ uviedli, že čísla z policajných záznamov boli poskytnuté Trumpovým tímom právnikov a že ex-prezidenta USA v skutočnosti ani nemerali, ani nevážili. Samozrejme, výšku a váhu môžu mať rovnakú, hoci telesná schránka či pomer svalovej hmoty alebo tuku sa môžu výrazne líšiť. Aj mnohí komentujúci na sociálnych sieťach či na internete však poukázali na to, že podľa toho, ako Trump pôsobí, sa zdá, že čísla sú úplne vymyslené.

zväčšiť Chris Hemsworth ako Thor. Foto: Disney / Marvel
Chris Hemsworth Chris Hemsworth ako Thor.

V čase prezidentskej funkcie sa pritom viackrát diskutovalo aj o hmotnosti miliardára Trumpa, ktorá bola podľa odhadov zhruba 242 libier (zhruba 110 kíl) a už vtedy viacerí poukazovali na to, že prezident trpí nadváhou, ktorá nie je dobrá pre jeho zdravie.

V policajnej správe tiež zaujal popis farby vlasov, ktorú nazvali „jahodová blond“. Výsledok na seba nenechal dlho čakať. Online sa objavili aj koláže, ktoré zobrazujú ex hlavu štátu tak, ako sa zjavne vidí on sám, respektíve, ako by bol rád, aby ho verejnosť videla.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #váha #Donald Trump #výška #záznamy

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...