Celý čas som žiarlil, priznal manžel Jessicy Alby o začiatku ich vzťahu. Vzťah s krásnou herečkou poznačil aj rozchod

Veľmi otvorene o svojich osobných skúsenostiach, vzťahu a manželstve s jednou z najkrajších herečiek Hollywoodu prehovoril jej manžel - filmový producent Cash Warren.

27.08.2023 00:00
Cash Warren a jeho manželka Jessica Alba Foto: ,
Cash Warren a jeho manželka Jessica Alba na párty Vanity Fair Oscar Party.
debata

Reč je, samozrejme, o Jessice Albe – niekdajšom miláčikovi a sex-idolu Hollywoodu, ktorá jeden čas bola označovaná za najsexi herečku planéty a tešila sa priazni publika po celom svete.

Jessica Alba Čítajte viac Jessica Alba je pyšnou mamou, jej dcéra oslávila 15. Ako sa podobajú? Posúďte

Už v tom čase Alba randila s Warrenom, ktorý však iba nedávno priznal, že začiatky ich vzťahu boli pre neho veľmi náročné. „Keď sme začali spolu randiť, bol som strašne žiarlivý na iných chlapov a pozornosť, ktorú jej prejavovali,“ priznal sa Cash Warren. „Nerobilo mi to dobre. Vždy som bol pomerne sebavedomý a vyrovnaný chlap, šiel som si svojou cestou, na ktorej som sa cítil spokojne a odrazu som sa ocitol v situácii, keď som stále žiarlil. Neznášal som to,“ pokračoval Warren v rozhovore pre podcast Whine Down with Jana Kramer speváčky a moderátorky Jany Kramerovej.

Herečka a podnikateľka Jessica Alba v letných...
Herečka a podnikateľka Jessica Alba zdraví...
+8Herečka a podnikateľka Jessica Alba v kreácii...

Dnes otec troch detí, ktoré má s hviezdnou herečkou, producentkou a podnikateľkou tiež priznal, že sa dvojica na čas rozišla. „Bola to moja žiarlivosť. Po štyroch rokoch sme sa rozišli,“ uviedol. Našťastie, dostal druhú šancu a uvedomil si, že o svoju lásku nechce prísť. Dvojica sa dala znovu dohromady a v roku 2008 sa zosobášili. Alba bola tehotná s prvým dieťaťom – dcérou Honor. K nej potom pribudla sestra Haven a brat Hayes.

kvetinový horoskop Čítajte viac Žiarlivý Škorpión, falošní Blíženci, tu sú najčastejšie mýty o znameniach horoskopu. A pravda? Prezradíme vám ju

Cash Warren tiež v podcaste prezradil, že svoju životnú partnerku plne podporil v jej práci a ambíciách a on sám sa vzdal akejsi túžby byť vo svetlách reflektorov. „Podporujem ju v tom, čo robí a rokmi sa moje hrany obrúsili,“ doplnil.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #žiarlivosť #Jessica Alba #Cash Warren

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...