Láska Hanychovej a Soukupa nevydržala. Pár mesiacov po narodení spoločného potomka sa rozchádzajú

Je to len pár mesiacov, čo sa sledovaný český párik Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54) tešili z narodenia prvého spoločného potomka.

03.09.2023 15:02
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup. Foto:
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup už netvoria pár.
debata (6)

Ich dcérka Rozárie Soukupová prišla na svet v apríli, jej narodením sa modelka a herečka pochválila na Instagrame. Ani nie päť mesiacov po radostnej udalosti však Hanychová na sociálnej sieti oznámila, že s otcom Rozárie, moderátorom Jaromírom Soukupom, už netvoria pár.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup. Čítajte viac Hanychová je trojnásobnou mamou, so Soukupom sa tešia z dcérky. Krásne foto z pôrodnice

„Naše cesty sa rozdelili a kráčame si zase každý svojou vlastnou. Bolí to. Nie je pre mňa ľahké o tom hovoriť, písať tieto riadky a priznať si, že ako pár spolu nepôjdeme ďalej. Rozišli sme sa ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí dospeli k záveru, že k sebe nepatria. To, na čom nám obom najviac záleží, je a vždy bude naša dcéra Rozárka. Beriem to ako životnú prehru, na ktorej nesieme vinu obaja,“ napísala Agáta Hanychová na Instagrame.

zdena Čítajte viac Móda na premiére Žižku: Studenková a Brožová, Hanychová či Husárová - koktejl štýlu, farieb aj vkusu

Hanychová, dcéra herečky Veroniky Žilkovej, má okrem Rozárie aj dcéru Miu s bývalým manželom, hercom Jakubom Prachařom. Rovnako vychováva aj syna Kryšpína, ktorého otcom je Miroslav Dopita. So Soukupom tvorila pár rok a pol.

Agáta Hanychová sa venuje moderovaniu, modelingu, herectvu, spevu a módnemu návrhárstvu. V roku 2005 sa stala druhou vicemiss Českej republiky.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Agáta Hanychová #jaromir soukup

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....