Stallone navštívil pápeža, jeho gesto vzalo všetkým reč. Krásne dcéry s manželkou tiež... porušili vari prísny protokol?

Americký herec Sylvester Stallone pricestoval v piatok do Vatikánu, kde absolvoval krátku súkromnú audienciu u pápeža Františka.

09.09.2023 08:32
803743430 Foto:
Pápež František (vľavo) s americkým hercom Sylvestrom Stallonem (vpravo) na stretnutí vo Vatikáne.
debata (10)

Pápeža počas nej zo žartu vyzval, aby si zaboxovali, informovala agentúra AFP. Hviezda filmov ako Rambo či Rocky takýmto návrhom zareagovala na poznámku pápežovho tlmočníka, ktorý povedal „vyrastali sme s vašimi filmami“.

papez frantisek caputova autor: Robert Huttner Čítajte viac Čaputová po pápežovom boku upútala módou: Čiernu vystriedali farby, Hanečka dbal na protokol

Stallone následne zodvihol päste a opýtal sa Františka: „Ste pripravený si zaboxovať?“ Pápež zareagoval taktiež zodvihnutím päste a úsmevom. Stalloneho na návšteve vo Vatikáne sprevádzal brat, manželka Jennifer Flavin a všetky tri jeho dcéry.

zväčšiť Audienciu u pápeža Františka vo Vatikáne... Foto: Profimedia
803753900 Audienciu u pápeža Františka vo Vatikáne absolvoval Sylvester Stallone s manželkou Jennifer Flavinou, všetkými troma dcérami a mladším bratom.

Scarlet, Sistine a Sophie Stalloneové spoločne so svojou mamou patria medzi príťažlivé hviezdy amerického šoubiznisu, ale do Vatikánu by mali prísť oblečené podľa predpísaných pravidiel. Kvarteto žien sa odelo šiat do čiernej farby bez zbytočných dekoratívnych elementov, čo bolo správne. Menší rozruch však vyvolala Sophie, ktorej model siahal len do úrovne kolien, predpísaný dress-code hovorí o zakrytých kolenách. Šaty sa mohli zdať ako prikrátke. Ani jedna z dám tiež neprišla so zakrytými vlasmi. Pri audiencii u pápeža by mali ženy nosiť hlavu zakrytú čiernym závojom, čiže v tomto prípade išlo o poriadny prešľap. Niektoré médiá však na obranu žien dodávajú, že aj pravidlá dress-code sa rokmi uvoľňujú.

zväčšiť Sestry Sistine Stallone (druhá zľava) a Sophia... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sistine Stallone (druhá zľava) a Sophia Stallone Sestry Sistine Stallone (druhá zľava) a Sophia Stallone (vpravo) prišli s úsmevom. Možno aj preto, že ich rodičia Jennifer Flavin a Sylvester Stallone odložili rozvod a zdá sa, že sú znovu šťastne spolu.

Stallone, dnes už 77-ročný herec sa narodil v Spojených štátoch, no má aj talianske korene – jeho otec pochádzal zo Sicílie a emigroval do USA. Preslávili ho najmä postavy boxera Rockyho a traumatizovaného vojnového veterána Ramba, ktoré stvárnil v rovnomenných filmových sériách.

Vedeli ste, prečo ženy na návšteve u pápeža musia mať čierny odev a závoj? A tušíte, že len sedem žien na celej planéte môže ku svätému otcovi prísť v bielej farbe? Viac čítajte v odkaze nižšie.

Monacká princezná Charlene pri stretnutí s pápežom Františkom v roku 2016 vo Vatikáne. Čítajte viac Iba týchto 7 žien môže navštíviť pápeža v bielych šatách! Chcete poznať dôvod?
V roku 2015 sa pápež František stretol s...
Pápež František s luxemburským vojvodkom Henri...
+6Belgická kráľovná Paola (na snímke s manželom...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #pápež #krása #Sylvester Stallone #box #etiketa #dcéry #Jennifer Flavin

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...