Nórska princezná si budúci rok vezme samozvaného šamana Verretta. Je autorom knihy, podľa ktorej je rakovina životná voľba

Nórska princezná Martha Louise, dcéra kráľa Haralda V., sa budúci rok v auguste vydá za svojho amerického snúbenca Dureka Verretta.

14.09.2023 00:00
Nórska princezná Martha Louisa Foto:
Nórska princezná Martha Louisa.
debata

Ten sa na svojich webových stránkach označuje za šamana a liečiteľa. Svadba sa bude konať v dedine Geiranger na brehu rovnomenného nórskeho fjordu, ktorý je na zozname UNESCO, informoval dnes pár podľa agentúry AFP.

„Sme nesmierne šťastní, že budeme môcť osláviť svoju lásku v krásnom prostredí Geirangeru,“ uviedli snúbenci vo vyhlásení. Kráľovský pár a korunný princ Haakon poslali snúbencom blahoželania a uviedli, že sú radi, že budú môcť Dureka Verretta uvítať v rodine.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Durek Verrett (@shamandurek)

Afroameričan Verrett, medzi ktorého stúpencov patria podľa AFP napríklad hollywoodske hviezdy Gwyneth Paltrowová a Antonio Banderas, vyvoláva v Nórsku kritické reakcie. Verrett je napríklad autorom knihy, podľa ktorej je rakovina životná voľba. „Šaman“ tiež na internete ponúka na predaj za 222 dolárov medailón Spirit Optimizer, ktorý mu vraj pomohol prekonať Covid-19.

Päťdesiatjedenročná princezná je sama propagátorkou alternatívnej medicíny a vydala knihu, v ktorej radí, ako komunikovať s anjelmi. Minulý rok princezná, ktorá je štvrtá v nástupníctve na kráľovský trón, oznámila, že už nebude oficiálne reprezentovať nórsku kráľovskú rodinu.

Princezná tvorí s Verrettom pár od mája 2019, svadba sa má konať 31. augusta 2024. Z prvého manželstva so spisovateľom Arim Behnom, ktoré skončilo v roku 2016, má Märtha Louisa tri dcéry. Behn v roku 2019 spáchal samovraždu.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Martha Louise

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....