Ťažké a zničujúce, tieto slová sa skloňujú v súvislosti so šokujúcim rozchodom Jackmana s manželkou

Rozpad vzťahu slávneho Austrálčana Hugha Jackmana (54) a jeho manželky Deborah-Lee Furnessovej (67) v týchto dňoch otriasa Hollywoodom.

20.09.2023 10:00
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: ,
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.
debata (1)

Manželia vydali pred pár dňami spoločné rozhodnutie v znení: „Boli sme požehnaní, že sme spolu mohli zdieľať takmer tri desaťročia ako manžel a manželka v nádhernom, milujúcom manželstve. Naša cesta sa teraz mení a rozhodli sme sa oddeliť, aby sme mohli rásť individuálne.“

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness. Čítajte viac Toto je obrovský šok: Patrili medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu, teraz hlásia koniec... po 27 rokoch manželstva

Ako inak, o dôvodoch rozpadu manželstva, ktoré trvalo 27 rokov, americké médiá už špekulujú vo veľkom. Ako informuje magazín People, zatiaľ, čo ich vyjadrenie hovorí o oddelených cestách a individuálnom raste, podľa zdroja z ich okolia majú byť obaja rozchodom zničení a nešlo o žiadne bleskové rozhodnutie z rozmaru.

„Nebolo to rýchle rozhodnutie, dopriali si veľa času, všetko zvážili a toto rozhodnutie urobili spoločne,“ dodáva zdroj pre People. „Nemá to nič spoločné s ničím a nikým iným, než s tým, že práve teraz je každý z nich na celkom inej ceste,“ dodal zdroj.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Hugh a Deborra-Lee sa zosobášili pred 27 rokmi 11. apríla 1996 po tom, čo sa rok predtým stretli pri natáčaní austrálskeho televízneho seriálu Corelli. Dvojica má dve deti – 23-ročného syna Oscara a 18-ročnú Avu. Obe deti si adoptovali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #rozvod

+ Nemeňte svoju rutinu, nie je pre vás vhodný čas na zmenu.
Rozvoj osobných zručností otvorí dvere k prosperite....

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....