Pár mesiacov im stačilo, láska ho zaviala za krásnou Roškovou do Prahy: Aké má známa tanečnica plány so svojím priateľom?

Tanečnica Dominika Rošková sa presídlila do Prahy, kde sa venuje tréningom tanca pre súťažnú šou Stardance. Nasledoval ju tam aj priateľ Adam.

25.09.2023 00:00
Dominika Rošková a jej partner Foto:
Tanečnica Dominika Rošková a jej partner Adam spoločne pózujú médiám.
debata

Dvojica sa objavila na nedávnej markízackej párty, kde sa pôvabná tanečnica z Let's Dance zamilovane usmievala po jeho boku. Ako však Rošková prezradila, ich vzťah je relatívne čerstvý. Odštartoval práve počas ostatnej série tanečnej šou na obrazovkách Markízy.

801556263 Čítajte viac Vždy mala krivky, ktoré budili rozruch, ale teraz? Kubelková šla do bikín a po týchto fotkách... všetci na parket

Možno aj preto môže niekoho fakt, že sa Roškovej partner s ňou presťahoval do Prahy, zdať prekvapivý. „Mňa to potešilo a utvrdilo v našom vzťahu. Adam sa venuje online biznisu a môže teda pracovať odkiaľkoľvek,“ prezradila Slovenka pre český portál Super.cz v interview pre online reláciu Snapchat.

Richard Autner a Dominika Rošková v 7. kole...
Richard Autner a Dominika Rošková v 8. kole...
+10Richard Autner a Dominika Rošková  a ich...

Pre TV Pravda tiež uviedla, že s Adamom už otvorili tému životných plánov. A tie sa zďaleka neodohrávajú len v Bratislave. „Máme životný plán žiť na rôznych miestach a v rôznych domoch. Chceli by sme bývať aj pri mori, na Slovensku mať základňu a nebránime sa ani životu v Prahe,“ vysvetlila s úsmevom.

Richard Krajčo a Dominika Rošková Čítajte viac Ale sa mu trénuje, keď má po boku krásnu Roškovú z Let's Dance! Česká hviezda si už trúfa aj na...

Príliš veľa plánovania však tanečná partnerka speváka Richarda Krajča v 12. sérii tanečnej šou Českej televízie „neplánuje“. „Posledné obdobie žijem tak, že ani neviem, čo budem robiť budúci rok. Jasné, že mám nejaký obrys, ale nechávam sa unášať životom a dôverujem životu. Kam ma život a boh zavejú, tam pôjdem.“

Tanečnica Rošková spieva chvály na Richarda Krajča: Ak niečo nezvládne, je to o mne
Video
Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #láska #partner #tanec #zivot #Dominika Rošková #StarDance... když hvězdy tančí

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...