Princ William prezradil: Jediný raz, kedy som plakal pri športe... Ktorá športovkyňa ho tak dojala?

Princ William, jeho manželka aj princezná Anne prijali pozvanie do talkšou Mikea Tindalla. Reč bola najmä o športe a zaznelo aj niekoľko prekvapivých informácií.

22.09.2023 00:00
Princ William Foto: ,
Princ William.
debata

Mike Tindall (44) má svoj podcast „The Good, The Bad & The Rugby“ už niekoľko rokov, no nikdy v ňom nemal takých exkluzívnych hostí ako teraz. Okrem jeho svokry princeznej Anne (73) prišli o športe rozprávať aj William a Kate a to pri príležitosti Svetového pohára v rugby vo Francúzsku.

Manžel Zary Tindall (42) a jeho spolumoderátori James Haskell a Alex Payne sa Williama opýtali, či niekedy naozaj veľmi „prepadol“ povzbudzovaniu. „Jediný raz, kedy som plakal pri športe bolo, keď vyhrala Zara (sesternica princa Williama, Zara Tindall). Myslím si, že to bolo na Majstrovstvách Európy,“ hovorí o svojej sesternici, ktorá sa roky venovala jazdeckému športu. „V tom čase som kempoval v Exmoore.“

Jeho manželka dodala: „Áno, pamätám si to, pretože si sa vrátil a povedal: ‚Nikdy som nebol na nikoho taký hrdý‘.“ Pre Williama to bol mimoriadne dojímavý moment. Otec troch detí William sa usmieval, keď si pred kamerou spomínal, ako sledoval triumf svojej sesternice. „Všetci sme sedeli okolo telefónu a pozerali sa. Ona tam stála a plakala, vlajka sa dvíhala ja som bol celkom vyvedený z miery, dojatý. Bol som taký hrdý. To je to, čo šport dokáže,“ hovorí.

zväčšiť Zara Tindall. Foto: SITA/AP, Peter Tarry
Zara Tindall Zara Tindall.

Vnučka zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II. Zara Tindall a jej manžel, bývalý hráč rugby Mike Tindall, majú spolu tri deti. Pár sa zoznámil v roku 2003. Zasnúbili sa v decembri 2010 a svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu. Zara je dcérou princeznej Anny a profesionálne sa venovala jazdectvu, v rámci ktorého sa jej podarilo získať mnohé ocenenia.

zväčšiť Zara a Mike Tindallovci s ich deťmi - dcérami... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britain Royals Zara a Mike Tindallovci s ich deťmi - dcérami Miou (vľavo) a Lenou.
Britská princezná Kate počas rozhovoru s členmi...
Britská princezná Kate sa usmieva počas...
+4Britská princezná Kate sa usmieva počas...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Kate

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Nepite, v ničom vám to neprospeje, pozor aby nebolo príliš neskoro.
Vaše finančné ciele sú na dosah, pokračujte...