12, 20 či takmer 30 rokov spolu: Kto povedal, že láska v Hollywoode nemá šancu na úspech? Tieto slávne páry sú dôkazom opaku

Nedávne vyhlásenie cien The Albies pre ľudsko-právnych aktivistov a bojovníkov za spravodlivosť bolo aj večerom slávnych párov. Okrem hostiteľov Georga a Amal Clooneyovcov prišli aj mnohé ďalšie. Čo ich spájalo?

01.10.2023 12:00
debata
Britská topmodelka Kate Moss na vyhlásení cien...
Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace.
+27Kolegyne z talentovej šou America´s Got Talent...

Možno budete prekvapení, ale v tomto prípade aj láska a dlhoročné partnerstvo. Na červenom koberci v New Yorku sa totiž objavilo niekoľko stabilných párov, ktoré vyvracajú mýtus o tom, že vzťahy v šoubiznise nemajú šancu na úspech a najmä na dlhé trvanie.

10 rokov spolu

zväčšiť Manželský pár George Clooney a Amal Clooney... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
George Clooney a Amal Clooney Manželský pár George Clooney a Amal Clooney hostili akciu The Albies v New Yorku.

Hostiteľský pár večera Amal a George Clooneyovci oslávili tento rok desať rokov od svojho zoznámenia. Prvýkrát sa stretli v roku 2013 a ďalší rok si povedali áno na veľkolepej svadbe v Benátkach. Spoločne vychovávajú dve deti, dvojičky, ktoré sa im narodili krátko po svadbe.

12 rokov spolu

zväčšiť Herečka Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig Herečka Rachel Weisz a jej manžel Daniel Craig spoločne prichádzajú na vyhlásenie The Albies v New Yorku.
Na spoločenské podujatia chodia málo a možno aj preto prekvapí fakt, že už sú tak dlho spolu. Reč je o herečke Rachel Weiszovej a hercovi Danielovi Craigovi, ktorí sa síce poznajú už od roku 1994, no randiť začali až v roku 2011. Svadbu mali v rovnakom roku, len šesť mesiacov po tom, ako začali svoj vzťah. S ostatným predstaviteľom Jamesa Bonda má herečka z hitu Múmia päťročnú dcérku. Obaja partneri majú aj dospelé deti z predchádzajúcich zväzkov.

17 rokov spolu

zväčšiť Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace.... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace. Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace. Po jej boku stojí manžel Keith Lieberthal.

Stačil rok, aby do toho „praštili“ pred oltárom. Herečka Julianna Marguiles a jej manžel Keith Lieberthal sa vzali v roku 2007, randiť začali v predchádzajúcom roku. Hviezda seriálov Pohotovosť či Dobrý boj a renomovaný právnik a obhajca majú spolu syna.

Na akcii sa však objavili aj páry, ktoré oslávili alebo dávno prekročili 20 rokov spoločného zväzku. Ktoré? Čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Matt Damon #výdrž #Julianne Moore #Cindy Crawford #Amal Clooney

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...