Beckhamovci sa už ošívali v prvom rade, na Kardashianku všetci čakali 47 minút! Ale keď prišla.... stálo to za to

Doménu meškať majú často samotní dizajnéri, ale na piatkovej prezentácii v Paríži to bola americká megastar, kto sa oň postaral. Televízna a internetová celebrita a podnikateľka Kim Kardashian dorazila o rovných 47 minút neskôr oproti plánovanému štartu šou.

01.10.2023 00:30
debata
Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kim Kardashian Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria Beckham Jar/Leto 2024 v Paríži.

Hostiteľom prehliadky bola Victoria Beckham, ktorá v Paríži prezentovala novú kolekciu na sezónu Jar/Leto 2024. Medzi hosťami sa objavila dobrá kamarátka dizajnérky, herečka a producentka Eva Longoria, ale tiež takmer celá rodina. Manžel David, ale aj synovia Cruz a Brooklyn (s manželkou Nicolou Peltzovou) či dcéra Harper – všetci boli usadení vedľa šéfredaktorky magazínu Vogue Anny Wintourovej.

Anne Hathaway Čítajte viac Konkurovať kráske, ktorá sa kedysi usmievala z obálky každého časopisu? Anne Hathaway si na to trúfla. Ako to dopadlo?

Mimochodom, kedysi to bola práve ona, kto sa pri akomkoľvek dlhšom meškaní štartu šou zdvihol a jednoducho odišiel. Dnes už si na to asi netrúfne ani silná žena módy. Vie dobre, aké postavenie a popularitu vo svete módy a šoubiznisu má práve 42-ročná Kim Kardashian.

Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria...
David Beckham a jeho dcéra Harper Beckham...
+11Herečka a producentka Eva Longoria sa prišla...

Tá sa na prehliadke objavila síce s meškaním, ale v ružových saténových šatách, ktoré z nej urobili doslova sexy bohyňu. Odvážny výstrih, látka na telo a bezchybná úprava – Kim skrátka vedela, že bude opäť stredobodom.

zväčšiť Americká superstar Kim Kardashian (vpravo) a... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kim Kardashian (vpravo) a jej mama Kris Jenner Americká superstar Kim Kardashian (vpravo) a jej mama Kris Jenner na prehliadke Victoria Beckham Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.

Popri nej si málokto uvedomil na móle jej mladšiu nevlastnú sestru Kendall Jennerovú, ktorá na prehliadke inšpirovanej baletnou estetikou a módou dievčat, ktoré sa venujú tancu, predvádzala. Svoju dcéru prišla podporiť aj Kris Jenner – hlava slávnej televízno-šoubiznisovej rodiny – či skôr klanu Kardashian-Jenner. Viac si pozrite v galérii vyššie.

Pozrite si tiež: Celebrity na vyhlásení cien The Albies 2023
Britská topmodelka Kate Moss na vyhlásení cien...
Herečka Julianna Margulies v kreácii Versace.
+27Kolegyne z talentovej šou America´s Got Talent...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #móda #meškanie #Kim Kardashian #Paríž

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...