Hviezda seriálového hitu 90-tych rokov sa rozvádza! Slávneho herca kedysi milovali všetky tínedžerky

Kanadsko-americký herec Joshua Jackson, ktorý bol v minulosti hviezdou tínedžerského seriálu Dawsonov svet (1998–2003), sa rozvádza.

03.10.2023 12:00
Joshua Jackson Foto:
Joshua Jackson.
debata

Jeho manželka, modelka a herečka Jodie Turner-Smith (37), požiadala po štyroch rokoch manželstva o rozvod, ako píše stránka TMZ.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Ako dôvod uviedla v Hollywoode obľúbenú frázu „neprekonateľné rozdiely“. Známu Britku zastupuje hviezdna právnička Laura Wasser (55), ktorá pomohla mnohým známym osobnostiam rozviesť ich manželstvá. Ako uvádza stránka „TMZ“ ani jedna zo strán by nemala požadovať výživné od tej druhej. Keďže medzi párom existuje predmanželská zmluva, finančné záležitosti by sa mali vyriešiť pomerne jednoducho. Pár má spoločnú dcérku Janie (3).

zväčšiť Herec Joshua Jackson a jeho manželka Jodie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
27th Annual Critics Joshua Jackson a jeho manželka Jodie Turner-SmithAwards - Arrivals Herec Joshua Jackson a jeho manželka Jodie Turner-Smith na 27. ročníku Critics Choice Awards.

Joshua Jackson (45) a Jodie Turner-Smith (37) boli hollywoodskym párom snov, spoločne žiarili na červených kobercoch spoločenských podujatí a pôsobili šťastne.

Joshua Jackson a jeho snúbenica Diane Kruger Čítajte viac Zlomila mu srdce! Krach vzťahu s krásnou Krugerovou niesol Jackson veľmi ťažko

Slávny herec zo spomínaného seriálového hitu v minulosti tvoril dlhých desať rokov pár s nemeckou herečkou Diane Krugerovou, za ten čas sa však nepostavili pred oltár, ani sa nedočkali spoločného potomka. V roku 2016 sa ich vzťah rozpadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Joshua Jackson

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...