Nielen samé rozvody, Hollywood žije aj láskou: Hviezda Dámskeho gambitu je už pod čepcom, tomuto mužovi povedala áno

Hoci sa môže zdať, že posledné týždne sa zo svetového šoubiznisu valí jedna správa za druhou o rozpade dlhoročných vzťahov, šance na lásku hviezdy úplne nevzdali. Jedna z nich sa dokonca stihla vydať.

04.10.2023 08:00
Anya Taylor-Joy Foto: ,
Herečka Anya Taylor-Joy na archívnom zábere.
debata

Herečka Anya Taylor-Joy, ktorá je známa napríklad z hitu Dámsky gambit či filmu Menu, sa počas uplynulého víkendu vydala za svojho priateľa Malcolma McRaea. Zaľúbená dvojica si na svoj obrad vybrala naozaj romantické miesto. Spoločne s pozvanými hosťami si totiž počas ich spoločného veľkého dňa užili nádherné Benátky. Svadba mala prebehnúť v historickom paláci Palazzo Pisani Moretta.

Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu Williams Čítajte viac Končí sa ďalšie celebritné manželstvo, namiesto osláv striebornej svadby prišiel rozvod: A to si ešte pred pár rokmi vo Vegas...

Blondínka je už niekoľko rokov tvárou značky Dior a práve z jej ateliéru pochádzali aj (atypicky farebné – krémovo-telové) svadobné šaty, v ktorých ju zachytili paparazzovia na balkóne benátskeho paláca počas víkendu. Detailnejšie zábery s vysokou pravdepodobnosťou prinesie v najbližších dňoch niektorý zo svetových módnikov. Medzi svadobnými hosťami sa objavili hviezdy ako Nicholas Hoult (Taylor-Joyovej kolega z filmu Menu) či topmodelka a herečka Cara Delevingne.

Herečka Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm McRae Herečka Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm McRae na zábere z januára 2023.

Anya a Malcolm sa stretli prvýkrát v roku 2021, na premiére populárneho seriálu Dámsky gambit z produkcie Netflixu. Oficiálne ako pár prvýkrát vystúpili v spoločnosti až o rok neskôr.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Over The Moon (@overthemoon)

Malcolm McRae je hudobník a herec, ktorý pochádza z Alabamy. Objavil sa napríklad vo filmoch Brotherly či How'dy!.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Anya Taylor-Joy

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...