Obdobie, kedy celý svet zamestnával David Beckham a jeho asistentka! So slzami v očiach sa k minulosti vrátila Victoria

Beckhamovci po dlhých dvadsiatich rokoch konečne prelomili mlčanie o žene menom Rebecca Loos.

05.10.2023 00:00
beckham koláž Foto: ,
Victoria Beckham, David Beckham a jeho niekdajšia asistentka Rebecca Loos - médiá v roku 2003 prinášali neustále správy o údajnej afére futbalistu a jeho asistentky.
debata (1)

V roku 2003 médiá zaplavili informácie o údajnej afére Davida Beckhama (48) s jeho PR asistentkou Loosovou. Victoria v dokumente s názvom „Beckham“, pod ktorý je podpísaný Netflix, so slzami v očiach hovorí o období, ktorým musela jej rodina prejsť. Obvinenia o údajnom Davidovom pomere s jeho vtedajšou asistentkou boli podľa jej slov „najťažším obdobím jej života“. „Bolo to pre nás najťažšie obdobie, pretože sme mali pocit, že svet bol proti nám,“ opísala módna návrhárka a dodala: „Stáli sme proti sebe… Až do Madridu sme často boli my dvaja proti všetkým, ale boli sme spolu, boli sme prepojení, mali sme jeden druhého. Ale v Španielsku to bolo nesúrodé.“

Celá rodina na premiére dokumentu 'Beckham' v...
David Beckham a  Victoria Beckham  na premiére...
+8Nicola Peltz Beckham na premiére dokumentu...

Škandál sa týkal informácií, že bývalá futbalová hviezda a jeho vtedajšia asistentka sa zblížili v čase, kedy hral za Real Madrid v Španielsku. 49-ročná Victoria opísala, že v tom období nemala pocit, že ako manželia patria k sebe.

zväčšiť David Beckham a  Victoria Beckham  na premiére... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Beckham Premiere David Beckham a Victoria Beckham na premiére dokumentu 'Beckham' v Londýne.

Ani jednému z nich nie je jasné, ako prežili krízu v roku 2003, no už vtedy vedeli, že za svoju rodinu „musia zabojovať“. V čase, keď sa manželstvo celebrít celé mesiace „prepieralo“ v médiách mali pocit, že sa „utopia“ v beznádeji. Bývalý kapitán tímu Anglicka tiež prezradil, že sa „cítil fyzicky chorý každý deň“, keď s Victoriou bojovali o záchranu manželstva. „Vždy, keď sme sa zobudili, cítili sme, že je tu niečo iné… Obaja sme vtedy cítili, že sa nestrácame, ale topíme,“ priznal futbalista. Ako svet neustále o tomto trojuholníku špekuloval, David Beckham si spomenul na každodennú agóniu: „Každý deň som sa cítil fyzicky chorý, keď som otvoril oči, hovoril som si: ‚Ako to prežijem‘?“.

Krízu však dvojica prekonala a tak si v Londýne už vo veľkom štýle vychutnali premiéru filmu spolu s ich deťmi – Brooklynom, Romeom, Cruzom a Harper. Medzi hosťami sa zjavila aj herečka Nicola Peltz, manželka Brooklyna Beckhama a priateľka Romea Beckhama, modelka Mia Regan.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Victoria Beckham

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...