Do nového vzťahu skočila po sedemdesiatke! Takto rozžiarila čerstvá láska slávnu doktorku Quinnovú

Herečka Jane Seymour (72) poriadne prekvapila! Potom, čo sa jej rozpadol 9-ročný vzťah s Davidom Greenom (74), dlho sama nezostala.

06.10.2023 12:00
jane seymour Foto:
Muzikant John Zambetti je novým partnerom herečky Jane Seymourovej.
debata

Po svojom boku má už niekdajšia Bond-girl či slávna predstaviteľka doktorka Quinnovej nového partnera. Svetu ho predstavila na svojom Instagrame, kde ju sleduje 325 000 fanúšikov.

zväčšiť Jane Seymour (72)  na zábere z leta 2023. Foto: Profimedia
Jane Seymour Jane Seymour (72) na zábere z leta 2023.

Ešte v apríli tvorila herečka pár so spomínaným producentom, Davidom Greenom. Teraz sa už na zábere usmieva s hudobníkom Johnom Zambettim. Je gitaristom a dlhoročným členom skupiny The Malibooz. K fotkám napísala: „Nikdy som nebola šťastnejšia.“ Dvojica pózuje pred bazénom, Jane Seymour má na sebe úzke zlaté šaty a jej nový partner ju na jednom zo záberov nežne bozkáva do vlasov.

Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando Čítajte viac Seriálová doktorka Quinnová a jej Sully po rokoch spolu! Ona má 70, on 60 a zachraňujú ich ranč. Pozrite sa

Herečka má za sebou štyri manželstvá – jej partnermi boli Michael Attenborough (v rokoch 1971 až 1973), Geoffrey Planer (1977 až 1978), David Flynn (1981 až 1992) a James Keach (1993 až 2015). „Aby som bola úprimná, stále mám veľmi, veľmi blízko ku každému mužovi, za ktorého som bola vydatá, a ku každému mužovi, s ktorým som kedy chodila,“ povedala matka štyroch detí pre "Times“.

Herečku Jane Seymourovú najviac preslávila úloha doktorky Quinnovej, lekárky z čias Divokého západu. Päťročné účinkovanie v úspešnom televíznom seriáli (1993 až 1998) znamenalo vrchol kariéry tejto rodáčky z Veľkej Británie.

Herečka Jane Seymour v máji 2015.
Herečka Jane Seymour opäť pútala pozornosť...
+5Speváčka Martina McBride (vľavo) a herečka Jane...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Seymour #Doktorka Quinnová

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...