Mučivé pocity a drsné chvíle prežila Selena Gomez, kým zistila, čo sa s ňou deje. Dnes pomáha iným, ktorí trpia a žiari ako hviezda

Po krátkej návšteve Paríža sa americká speváčka a herečka Selena Gomez vrátila do rodnej Ameriky. Aj preto, že ju tam čakala veľmi dôležitá povinnosť.

07.10.2023 10:00
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii Rare Impact Fund Benefit v kreácii Valentino.
debata

Tridsaťjedenročná brunetka sa angažuje v pomoci ľuďom s mentálnymi problémami a pred pár dňami hostila aj benefičnú akciu Rare Impact Fund Benefit v Los Angeles. Najmä zástupcovia médií boli určite nadšení tým, že hviezda projektu Iba vraždy v budove dorazila v úchvatnej trblietavej kreácii a postarala sa o veľmi estetický zážitok pri pózovaní.

Sofia Carson pózuje fotografom na akcii Rare...
Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii Rare...
+3Speváčka a influencerka Sofia Carson v kreácii...

Selena, ktorá sa rozhodla investovať svoju energiu, ale aj čas a meno do aktivít na pomoc ľudí s psychickými problémami, tak neurobila náhodou. Sama totiž veľmi dobre vie, čo znamená, keď bolí duša. Speváčke pred časom diagnostikovali bipolárnu poruchu správania.

Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii Rare... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Selena Gomez Speváčka a herečka Selena Gomez na akcii Rare Impact Fund Benefit v kreácii Valentino.

„Prežila som naozaj náročné chvíle. Boli tam vrcholy a pády a ja som nevedela, čo mám robiť, nemohla som to ovládať. Chcela som toľko veci zrušiť. Bol to len zničujúci pocit. Keď som neskôr zistila moju diagnózu, uľavilo sa mi: Povedala som si, že tomu aspoň trochu viac rozumiem,“ uviedla nedávno v rozhovore Selena Gomez.

Pavlína Pořízková Čítajte viac Supermodelka Pořízková pre Pravdu: Bola som zradená, opustená a sama. Robila som všetko, aby som prežila

Hviezda sa opakovane vyjadrila o svojich psychických problémoch, vrátane úzkosti, depresie a závislosti. Vo svojich rozhovoroch a prostredníctvom sociálnych médií sa otvorene vyjadrila o svojej ceste k zdraviu a o tom, ako sa snaží zvládať tieto problémy prostredníctvom terapie, liečby a hľadania vlastného sebavedomia.

Pozrite si tiež: Štýl hviezd z týždňa módy v Paríži

Podnikateľka a televízna star Kylie Jenner po...
Talianska herečka Beatrice Granno na prehliadke...
+97Herečka Pamela Anderson na prehliadke Isabel...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #krása #Selena Gomez #Valentino #psychika

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...