Nepríjemný večer Kateřiny Brožovej! Zamknutá v obchodnom dome sa nevedela dovolať pomoci. Bodkou bola kontrola, či niečo neukradla

Česká herečka Kateřina Brožová (55) sa na sociálnej sieti fanúšikom zdôverila s víkendovou príhodou, na ktorú len tak nezabudne.

08.10.2023 13:58
Česká herečka Kateřina Brožová Foto:
Česká herečka Kateřina Brožová.
debata (12)

Potom, čo išla večer nakupovať do obchodného domu s nábytkom v Čestliciach, zostala v ňom zatvorená a nevedela sa dovolať pomoci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

„Odchádzala som tesne pred ôsmou k východu, keď som tam prišla, bolo už zamknuté. Už som tu dobrú pol hodinu a som tu zamknutá v úplne prázdnom dome. Volala som už na políciu, dovolala som sa asi na päť miest a nikto mi nevie pomôcť. To je dobré, že?,“ opísala v zverejnenom videu, na ktorom je vidieť herečku v tme a za ňou interiér obchodu s nábytkom. V ďalšom videu hovorí, že je deväť hodín, pred obchodom síce bola policajná hliadka, ale tá zháňa niekoho, kto odomkne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

V poslednom videu už známu herečku vidieť na parkovisku. „Von ma dostali dvaja policajti a jeden správca, ktorý sa veľmi rozčuľoval, že mi musel prísť odomknúť a že som nestála nastúpená o ôsmej pri východe. Takže, odchádzajte z obchodu včas, inak sa možno pomoci nedovoláte. Ešte ma skontrolovali, či som niečo neukradla.“

Česká herečka Kateřina Brožová.
Česká herečka Kateřina Brožová v roku 2020.
+8Česká herečka Kateřina Brožová.

Brožovú diváci poznajú ako hviezdu seriálov – Poisťovňa šťastia, Život na zámku či Doktorka Kellerová. Na konte má aj filmové úlohy – Hranaři, Keď draka bolí hlava, Bastardi, Andílci za školou.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodný dom #Kateřina Brožová

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Cvičiť môžete aj doma, je to len o tom, či chcete, myslite nato.
Ak vám momentálne niečo nejde, oddýchnite si a...