Osem mesiacov po rozchode s manželom je Sylvie Meis opäť zamilovaná! Očaril ju holandský boháč

Len pred ôsmimi mesiacmi moderátorka Sylvie Meis (45) a jej manžel, umelec Niclas Castello (45), oznámili rozchod po dva a pol roku manželstva.

11.10.2023 00:00
Sylvie Meis Foto:
Moderátorka a modelka Sylvie Meis.
debata (1)

Ale krásna blondínka dlho sama nezostala, ako informuje nemecký Bild. Po svojom boku má už nového muža. Pritom krátko po ohlásení krachu manželstva úprimne povedala: „Nie je pre mňa ľahké niekoho spoznať.“ Čas ako single si však užívala, čo dokazovalo aj niekdajšie vyjadrenie pre Bild. „Na tom, že som slobodná, je pekné, že som si to mohla život poriadne zorganizovať a užiť si čas s rodinou a kamarátkami.“

Sylvie Meis a  Niclas Castello Čítajte viac Pompézna svadba, nevesta ako z rozprávky a zrazu? Dva roky po svadbe hlási Holanďanka Sylvie Meis rozvod

Aktuálne sa však situácia zmenila, nemecký Bild informuje, že známa Holanďanka si začala vzťah s podnikateľom Wimom Beelenom (47). Moderátorka šou „Love Island“ Sylvie Meis a holandský boháč Wim Beelen sú podľa spomínaného portálu čerstvo zamilovaní.

zväčšiť Moderátorka Sylvie Meis. Foto: SHUTTERSTOCK
Moderátorka Sylvie Meis Moderátorka Sylvie Meis.

Podľa zverejnených informácií sa dvojica zoznámila začiatkom septembra, keď jej syn Damian van der Vaart (17) podpisoval zmluvu s Ajaxom Amsterdam. Moderátorka bola s ním v hlavnom meste Holandska. Blondínka tak aktuálne pendluje medzi nemeckým Hamburgom, kde žije a a Amsterdamom.

Syn Damian pochádza z jej manželstva so slávnym holandským futbalistom Rafaelom Van Der Vaartom, za ktorého sa niekdajšia moderátorka nemeckej verzie Let's Dance vydala v roku 2005. V roku 2013 ohlásili rozchod.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #manželstvo #Sylvie Meis

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...