Zabudnite na Evu z Dunaja! Pojašenú a zmenenú Petru Dubayovú možno ani nespoznáte

Ako vyzerá energická a pojašená Píšťalka Tidlalka v podaní Petry Dubayovej? Pozrite sa!

14.10.2023 00:00
Petra Dubayová Foto:
Petra Dubayová ako Eva v seriáli Dunaj, k vašim službám.
debata

Projekt Spievankovo pokrstilo nové DVD, novinka Angličanina 3 je pokračovaním úspešnej série príbehov Víly Nezábudky a pojašenej Píšťalky Tidlalky, ktoré stvárnili Mária Podhradská a Petra Dubayová.

zväčšiť Mária Podhradská a Petra Dubayová počas krstu... Foto: Ivana Brunová, Spievankovo
Mária Podhradská a Petra Dubayová Mária Podhradská a Petra Dubayová počas krstu nového DVD Angličanina 3.

Mária Podhradská je nielen Spievanka zo Spievankova, ale aj Víla Nezábudka zo série Angličanina, ktorá má už tretie pokračovanie. Zábavné učenie angličtiny pre deti od 2 do 10 rokov je určené pre všetkých, ktorí sa začínajú učiť po anglicky. Veselé príbehy vtiahnu deti do deja tak, že ani nevedia, že sa vlastne pri tom učia anglicky.

"Okrem detského sveta ma už dlhé roky fascinuje angličtina. Už na strednej škole som si išla za svojim snom a naučila sa po anglicky. Jazyk mi učaroval natoľko, že som sa rozhodla pre štúdium prekladateľstva a tlmočníctva. Spojila som svoje pedagogické a jazykové znalosti a vytvorila som metódu, ktorou som vyučovala vyše 10 rokov žiakov v škôlkach aj na školách. Všetky skúsenosti som pretavila do príbehov víly Nezábudky a projekt Angličanina bol na svete,“ s úsmevom vysvetľuje Mária Podhradská.

zväčšiť Mária Podhradská a Petra Dubayová počas krstu... Foto: Ivana Brunová, Spievankovo
Mária Podhradská a Petra Dubayová Mária Podhradská a Petra Dubayová počas krstu nového DVD Angličanina 3.

Keďže cudzí jazyk je hlavne o vnímaní sluchom, zložila Mária Podhradská už vyše 200 autorských tematických anglických piesní, ktoré pri tejto výuke používa. Rešpektujú slovnú zásobu detí, ich vývinové štádium aj záujmy a preto fungujú. Tretie pokračovanie Angličaniny vznikalo rok a obsahuje šesť nových lekcií.

Dej novinky sa odohráva v modrom domčeku víly Nezábudky, u ktorej býva veselá, energická a pojašená Píšťalka Tidlalka v podaní Petry Dubayovej. Populárna herečka, ktorá j ehviezdou seriálu Dunaj k vašim službám, pokrstila nové DVD lentilkami.

"Je to pre mňa veľká možnosť, že som sa dostala do Spievankova, ktoré je už roky úspešné a milované. Je to obrovská príležitosť a zároveň veľká zodpovednosť, aby som nesklamala. Vždy som mala rada prácu s deťmi a vždy som k tomu inklinovala. To, že môžem skĺbiť herectvo, prácu s deťmi, tanec a spev je pre mňa splnený sen. Veľmi sa teším, že to môžem robiť,“ vyznala sa Petra Dubayová.

Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...
Petra Dubayová  v seriáli Víťaz.
+7Mária Podhradská a Petra Dubayová počas krstu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spievankovo #Petra Dubayová

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....