Smutné výročie, ale ona si naňho spomenula! Slávnemu Dylanovi z Beverly Hills 90210 venovala jeho kolegyňa krásne slová

Herec Luke Perry, ktorého preslávila postava Dylana McKaya v seriáli Beverly Hills 90210, by 11. októbra oslávil 57 rokov.

12.10.2023 18:30
luke perry Foto:
Herec Luke Perry ako Dylan McKay.
debata

Beverly Hills 90210 bol jedným z najpopulárnejších televíznych seriálov 90. rokov. Sústredí sa na partiu stredoškolákov z vychytenej hollywoodskej štvrte. Perry hral v seriáli komplikovaného playboya a surfera Dylana, ktorý mal problémy s alkoholom, drogami aj láskou. Vášnivý vzťah prežíval s Brendou (Shannen Doherty), ale začal si aj s jej kamarátkou Kelly (Jennie Garth). Seriálový idol zomrel ako 52-ročný 4. marca 2019 potom, čo utrpel mŕtvicu.

zväčšiť Herec Luke Perry v roku 2019 vo filme Vtedy v... Foto: Profimedia
luke perry Herec Luke Perry v roku 2019 vo filme Vtedy v Hollywoode.

Od smrti Luka Perryho ubehli viac ako štyri roky, ale jeho hereckí kolegovia naňho nezabúdajú. A niektorí sa so spomienkami delia aj na sociálnych sieťach. Tori Spelling (50) pri príležitosti jeho nedožitých 57 rokov v príbehu na Instagrame zdieľala staršiu fotku s Lukom Perrym, na ktorej spolu tancujú. „V miestnosti mohlo byť milión ľudí, ale vždy vo vás vyvolal pocit, že ste jediná. Dobrí, priateľskí ľudia sú vzácnosťou. Bohužiaľ, veľa ich nepoznám. Bol jedným z nich.“ Herečkin príspevok končí vetou: „Všetko najlepšie k narodeninám. Vždy mi budeš chýbať.“

Luke Perry Čítajte viac Zomrel herec Luke Perry, Dylan z Beverly Hills 90210

Nie sú to len jeho kolegovia z Beverly Hills 90210, ktorí si na Luka Perryho spomínajú. V srdciach ho nosia aj herci zo seriálu Riverdale, ktorý Perry nakrúcal aj v čase pred smrťou. Cole Sprouse (31), Camila Mendes (29) a Madelaine Petsch (28) v rozhovore pre Vulture hovorili o pozitívnom vplyve, ktorý na nich Perry mal. „Najmä preto, že bol s nami počas prvých dvoch rokov chaosu a zmätku, bol veľkým dôvodom, prečo je seriál dnes tam, kde je,“ povedala v minulosti Madelaine Petsch.

zväčšiť Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna... Foto: FOX
Jennie Garth a Tori Spelling Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna v začiatkoch seriálu Beverly Hills 90210.
Americký herec Luke Perry zomrel vo veku 52 rokov.
Herec Luke Perry.
+8Rebecca Gayheart  a Luke Perry v seriáli...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Luke Perry #Beverly Hills 90210

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...