Šťastný ako chlapec na ihrisku! Hviezde z Komisára Rexa polyamoria vyhovuje. Vzťah s dvoma ženami by rád rozšíril o ďalšiu

Už pred pár mesiacmi známy nemecký herec Gedeon Burkhard prezradil, že žije s dvomi ženami.

13.10.2023 11:00
Gedeon Burkhard Foto:
Gedeon Burkhard v roku 2000 v populárnom seriáli Komisár Rex.
debata (7)

Pre magazín Bunte sa v marci otvorene rozhovoril o polyamorii, ktorá mu vyhovuje. 54-ročný herec prezradil, že žije v polyamorii so svojimi priateľkami Saschou Vedutou a Ann-Britt Dittmarou, v dome býva aj jeho matka Elisabeth (79). „Nie som žiaden veľký macho, ktorý má dve manželky. Toto je skutočný trojstranný vzťah,“ ozrejmil herec, ktorý sa preslávil v seriáli Komisár Rex, vďaka ktorému sa z neho stal európsky sexidol. Hral v ňom v rokoch 1995 až 2001. Ako následne zdôraznil, nejde len o sexuálnu harmóniu, ale medzi trojicou existuje „vyvážené a hlboké spojenie vo všetkých aspektoch“.

zväčšiť Gedeon Burkhard so svojimi dvoma partnerkami -... Foto: Profimedia
Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard so svojimi dvoma partnerkami - Saschou Veduta, Ann-Britt Dittmarovou v Berlíne počas Festivalu svetiel. Spooločnosť im robí aj jeho matka, herečka Elisabeth von Molo.

Burkhard, ktorý žije v Berlíne, svoj vzťah „predviedol“ aj počas Festivalu svetiel, pred kamerami televízie RTL mal po boku obe svoje partnerky aj 79-ročnú mamu Elisabeth. V rozhovore pre RTL herecká hviezda, ktorá si zahrala aj v českej snímke Filipa Renča Lída Baarová (2016) opísala, že jeho život v tomto zložení sa mu páči.

zväčšiť Gedeon Burkhard so svojimi dvoma partnerkami -... Foto: Profimedia
Gedeon Burkhard Gedeon Burkhard so svojimi dvoma partnerkami - Saschou Veduta, Ann-Britt Dittmarovou v Berlíne počas Festivalu svetiel.

„Určite sa cítim veľmi živý, ako šesťročné dieťa na ihrisku,“ povedal s veľkým úsmevom na tvári. Vo vzťahu podľa neho neexistujú hádky ani žiarlivosť a 54-ročný herec nevie nájsť na svojom polyamornom vzťahu žiadne nevýhody. Na otázku, či v trojstrannom vzťahu zotrvá, odpovedal: „Sme veľmi šťastní, ale život sa deje – ako vidíte, niekedy veľmi prekvapivo.“ Ako dodal, vedel by si predstaviť aj rozšírenie tohto vzťahu.

Jeho mama, herečka Elisabeth von Molo, bola v spoločnosti syna a jeho priateliek v dobrej nálade, na otázku RTL, čo si myslí o možnom rozšírení ich vzťahu, však odpovedať nechcela.

Spolu až za hrob? S manželom sme skoro zistili, že realita je iná. Ale aj chyby vzťah môžu posilniť
Video
Zdroj: PRAVDA

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #polyamoria #Gedeon Burkhard

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...