Reči o mojom akné na filmovom pľaci boli ponižujúce, spomína jedna z najkrajších žien Hollywoodu. Aj preto ocenila 'nahú' Pamelu

Patrí medzi najžiadanejšie herečky a často sa objavuje aj v rebríčkoch tých najpôvabnejších. Americká hviezda Scarlett Johansson si však nedávno zaspomínala na časy v kariére, keď sa pre svoj vzhľad trápila.

19.10.2023 00:00
Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors Foto: ,
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael Kors na akcii God's Love We Deliver Golden Heart Awards.
debata

Stalo sa tak nedávno v rozhovore pre portál PopSugar, v ktorom hviezda filmu Čierna vdova ocenila svoju staršiu kolegyňu Pamelu Andersonovú za rozhodnutie objaviť sa na parížskom týždni módy bez líčidiel a mejkapu (viac čítajte tu).

Pamela Anderson Čítajte viac Trúfla si na to, čoho sa desia aj ženy o polovicu mladšie: Pamela Anderson dobyla Paríž bez mejkapu a vyslala silný odkaz

„Je to niečo celkom iné, než na čo sme ako spoločnosť zvyknutí. A je to veľmi silný odkaz pre ženy, ak vidia, že iné ženy dokážu takto odvážne odmietnuť nejaké stanovené normy krásy,“ vysvetlila v interview 38-ročná Johansson.

Herečka Ashley Park v kreácii Michael Kors.
Herečka Scarlett Johansson v kreácii Michael...
+5Nicky Hilton Rothschild sa tiež zúčastnila na...

Vzápätí si tiež pripomenula svoju vlastnú skúsenosť a chvíle, keď pre vzhľad svojej tváre trpela. Bolo to vraj v mladšom veku, keď ju trápilo akné a bolo na jej tvári viditeľné. Keď nakrúcala film Ostrov s kolegom Ewanom McGregorom, celá „konverzácia na pľaci bola o svietení a o tom, ako skryť zlú pleť“.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson a jej manžel Colin... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Scarlett Johansson a jej partner Colin Jost Herečka Scarlett Johansson a jej manžel Colin Jost na premiére filmu Asteroid City.

„Tá diskusia medzi režisérom, vizážistom, kameramanom a osvetľovačom. Pamätám si, že to bolo ponižujúce,“ prezradila Johansson, ktorá mala v čase nakrúcania spomenutého sci-fi filmu 21 rokov.

Kráľovná Rania Čítajte viac Kde sa zjaví, tam púta pozornosť dokonalým štýlom. Neuveríte, na čo si jordánska kráľovná trúfla tentoraz, veď ona má oblečené...

Plavovláska sa len nedávno objavila aj na vyhlásení cien Golden Heart Awards v New Yorku, kde ju ocenili za jej podporu charitatívnym projektom. V čiernych šatách Michael Kors vyzerala elegantne a pôvabne. Viac si pozrite v galérii.

Niektoré veci by sme mohli zažiť aj dvakrát, najprv očami a potom cez mobil, hovorí kráska Slačková
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akné #Pamela Anderson #Scarlett Johansson #trauma #spomienka

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...