Akože sa to volá švédska princezná? O poriadne faux pas sa postarali na prestížnej konferencii v New Yorku

Švédska princezná Madeleine priletela do New Yorku, aby sa spolu so svojou matkou, kráľovnou Silviou, zúčastnila konferencie venovanej boju proti násiliu páchanom na deťoch.

19.10.2023 18:30
madeleine Foto:
Švédska princezná Madeleine.
debata

Princezná Madeleine (41) a kráľovná Silvia (79) prileteli do New Yorku v pondelok 16. októbra 2023, aby sa zúčastnili na stretnutí s osobitným vyslancom OSN a spojili sily na pomoc trpiacim deťom. Dámy pracujú pod krídlami organizácie „The World Childhood“, ktorú založila práve švédska kráľovná.

zväčšiť Švédsku princenú Madeleine... Foto: Profimedia
Madeleine Švédsku princenú Madeleine 'premenovali' počas konferencie v New Yorku na Madelene.

Kým mala švédska kráľovná svoj prejav, jej najmladšia dcéra sedela v prvom rade a pozorne počúvala. O faux pas sa postarali organizátori podujatia, ktorý pred 41-ročnú princeznú umiestnili zlú svietiacu tabuľku s menom. Neobjavilo sa na nej totiž „princezná Madeleine“ ale „princezná Madelene“. Skutočnosť, že si tento preklep pri švédskej princeznej organizátori nevšimli je poriadnym trapasom. Princezná však nedala počas podujatia na sebe nič badať.

zväčšiť Princezná Madeleine a jej manžel Christopher... Foto: Profimedia
Princezná Madeleine Princezná Madeleine a jej manžel Christopher O'Neill na gala podujatí pod hlavičkou nadácie "World Childhood Foundation" v New Yorku.

Faux pas, ktoré sa odohralo počas konferencie, však princeznú nijako neodradilo od večerného podujatia nadácie" World Childhood Foundation", ktoré sa konalo na Park Avenue. Oblečená v elegantnej tmavomodrej večernej róbe sa Madeleine usmievala do kamery po boku svojho manžela, Chrisa O'Neilla aj kráľovnej Silvie.

zväčšiť Princezná Madeleine a jej mama, kráľovná... Foto: Profimedia
kráľovná Silvia Princezná Madeleine a jej mama, kráľovná Silvia, na gala podujatí pod hlavičkou nadácie "World Childhood Foundation" v New Yorku.

Ako sa už princezná vyjadrila aj v minulosti, veľmi dobre si uvedomuje, aké nesmierne dôležité sú pre jej rodinu podujatia spojené s nadáciou. „Mama do toho vložila toľko srdca a lásky a bojovala za tieto veci neuveriteľne dlho. Detstvo pre mňa znamená veľa, veľa, veľa. Viem, že v istom momente mama povedala: ‚Toto je moje štvrté dieťa‘,“ spomína Madeleine na prácu svojej mamy, kráľovnej Silvie pre nadáciu, ktorej centrom záujmu sú trpiace deti.

Nórsky korunný princ Haakon a jeho manželka,...
Belgická princezná Elisabeth v kreácii Natan...
+13Holandská princezná Amalia prišla na oslavu v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Madeleine #kráľovná Silvia

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...