Dva týždne plné vášne! Britney Spears v autobiografii odhaľuje aféru s jedným z najsexi hercov Hollywoodu

Britney Spears vo svojej autobiografii s názvom "The Woman in Me", ktorá sa dostane do obchodov 24. októbra, opisuje aj jej pikantné zážitky so slávnymi hollywoodskymi mužmi.

22.10.2023 00:00
Britney Spears Foto:
Britney Spears v roku 2002.
debata (1)

Jedným z nich bol podľa jej slov aj mimoriadne horúci románik s hercom Collinom Farrellom (47). Trval síce krátko, ale bol poriadne intenzívny.

V pasáži, ktorú získal magazín Time, 41-ročná Spears tvrdí, že ju s Farrellom zoznámil „promotér v istom klube“ v roku 2002, približne v čase, keď herec nakrúcal akčný triler S.W.A.T. a Spears bola len krátko rozídená so spevákom Justinom Timberlakeom.

britney Čítajte viac Rok po svadbe je koniec! Britney Spears sa rozchádza s manželom, v hre je nevera

Speváčka prišla pozrieť herca na pľac spomínaného filmu a to bol začiatok ich dvojtýždňového vášnivého vzťahu či skôr aférky. „Vášnivý boj je jediné slovo pre to,“ vysvetľuje speváčka. Na ich prvom rande, keď ho navštívila na pľace, sa poriadne „rozpálili“. „Boli sme celkom bez seba, vášnivo sme zápasili. Bolo to ako v pouličnej bitke,“ spomína Spears na ich spoločné chvíle v opojení vášne.

zväčšiť Colin Farrell v snímke 'S.W.A.T.'(2002). Foto: Profimedia
Colin Farrell Colin Farrell v snímke 'S.W.A.T.'(2002).

Ale hviezda pódií v tom momente nebola otvorená ničomu novému. Vo svojej knihe píše, že sa stále nespamätala z bolestivého rozchodu s Justinom Timberlakeom.

zväčšiť Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,... Foto: SHUTTERSTOCK
britney2002 Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002, ešte so vtedajším priateľom Justinom Timberlakeom.

Spearsovej kniha podľa magazínu „Time“ nerieši koniec jej romániku s Farrellom. Speváčka vo svojich memoároch uvádza, že na krátky okamih verila, že niečo tam môže byť. No flirt s filmovou hviezdou netrval dlho. „Sklamania v mojom milostnom živote boli len jedným z dôvodov mojej izolácie,“ píše vo všeobecnosti o svojich vzťahoch.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Colin Farrell

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....