Hrdina hitu Plný dom v memoároch vytiahol drsnú príhodu z minulosti, svoju lásku pristihol s iným mužom... A odpoveď údajnej nevernice?

Skôr či neskôr dôjde azda na každého. Pri písaní memoárov určite - ak je teda reč o populárnych alebo aspoň kedysi populárnych hviezdach šoubiznisu. Do tejto skupiny sa zaradil aj herec John Stamos.

30.10.2023 02:00
John Stamos a jeho manželka Caitlin McHugh Foto: ,
Herec John Stamos a jeho manželka Caitlin McHugh na zábere z mája 2023 počas premiéry filmu Malá morská panna.
debata

Meno našincovi možno nenapovie hneď všetko, ale tvár určite – americký herec bol niekoľko rokov hrdinom populárneho sitkomu Plný dom, ktorý sa s úspechom vysielal aj na Slovensku. Dnes šesťdesiatnik, ktorý sa stále radí medzi fešných zástupcov svojej generácie, prichádza na trh s vlastnou knihou pamätí, ktorá dostala názov „Keby ste mi to boli povedali…“.

Trudie Styler a jej manžel - spevák Sting Čítajte viac V záplave krachov slávnych manželstiev je pohľad na nich pohladením... ich láska sa začala neverou, sú spolu už 40 rokov

Stamos sa v nej vracia k začiatkom, zaujímavým momentom svojej kariéry, ale tiež príhodám zo súkromia. Aj veľmi osobným a pikantným. Napríklad takej, že pristihol údajne svoju partnerku s iným slávnym kolegom.

Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.
Herec John Stamos.
+5John Stamos v roku 2022.

Stalo sa to v 80-tych rokoch, keď mal John Stamos randiť s modelkou Teri Copleyovou. Spomína si na situáciu, ako sa vybral za svojou partnerkou do jej domu a našiel tam vedľa nej v posteli spať iného muža. Toho na prvý pohľad nespoznal, až keď sa muž prebral, zistil, že ide o iného populárneho seriálového herca – Tonyho Danzu.

zväčšiť Záber na obálku knihy spomienok herca Johna... Foto: SITA/AP
Books Fall Preview Záber na obálku knihy spomienok herca Johna Stamosa.

„Bola to fyzicky nesmierne bolestivá vec. Bolo to horšie než čokoľvek iné, čo som dovtedy zažil,“ opísal pre magazín People svoje pocity. „Neviem to vysvetliť, ale radšej by som dostal päsťou do nosa, pretože tá bolesť bola taká zdrvujúca,“ citoval zase herca, ktorý momentálne už promuje svoju autobiografiu, portál Entertainment Weekly. „Keď sa na to pozriem spätne, asi to nebola tá pravá žena pre mňa,“ priznal sa Stamos. Z domu vraj utekal a po tvári mu tiekli slzy. „Nechcel som, aby ma niekto videl.“

Kasia Smutniak Čítajte viac Otec v nej prebudil vášeň k lietaniu, o muža svojho života prišla pri desivej tragédii s padákom. Kto je krásna Kasia Smutniak?

Americký spoločenský magazín People však oslovil aj hercovu bývalú partnerku a tá vidí celý incident inak. „Sama seba som sa pýtala, čo tam vlastne robí, prečo prišiel. Boli sme už rozídení,“ uviedla dnes 62-ročná Teri Copley. „Len sa na mňa pozrel, pokrútil hlavou a odišiel,“ opísala situáciu, ako jej zostala v pamäti. Stojí si však za tým, že herca nepodvádzala. Ich vzťah mal byť v čase jej romániku s Tonym Danzom už minulosť.

zväčšiť Herec Tony Danza a modelka Teri Copley na... Foto: ČTK / AP / Ralph Dominguez/MediaPunch
Tony Danza a modelka Teri Copley Herec Tony Danza a modelka Teri Copley na zábere z 80-tych rokov. Dvojica tvorila istý čas pár, malo to byť však až po tom, čo sa Copley rozišla so Stamosom.

Čo ďalšie odtajní John Stamos vo svojej knihe, sa ukáže už o pár dní. A aká je vierohodnosť príbehov? Nuž, to už si musí vyhodnotiť každý sám. Aj samotní zainteresovaní v teste svojej vlastnej pamäte. Herec v minulosti randil aj s Julie Ronnieovou, Paulou Abdul či herečkou a modelkou Rebeccou Romijn, s ktorou boli aj svoji. Od roku 2018 je jeho manželkou 37-ročná herečka a modelka Caitlin McHugh.

Ako zvládnuť rozchod či rozvod? Hovorí terapeut Vladimír Hambálek
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bolesť #nevera #memoáre #John Stamos

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....