Moderátorka, ktorej leží Taliansko pri nohách aj krásna herečka: Erosa Ramazzotiho milovali mnohé, 60-ku oslávi s...

Slovenské publikum ho miluje už roky a opakovane sa ku nám aj vracia. Taliansky spevák Eros Ramazzotti, ktorý sa dočkal aj medzinárodného uznania, si však najväčšiu slávu užíva v rodnej krajine. Aj priazeň žien.

28.10.2023 00:00
Eros Ramazzotti a jeho manželka Marica... Foto:
Eros Ramazzotti a jeho manželka Marica Pellegrinelli na archívnom zábere.
debata (3)

Známy spevák a skladateľ, rodák z Ríma, sa od počiatkov svojej hudobnej kariéry zaradil medzi miláčikov publika, z väčšej časti toho ženského. Charizmatický, fešný, vtipkujúci a ľúbezne spievajúci talianske balady – niet divu, že kedysi sa mu fanúšičky doslova hádzali k nohám, keď sa objavil na pódiu.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Nový muž v živote Adriany Sklenaříkovej? Slovenská kráska skutočne žiari šťastím a dôvod... vraj rapujúci fešák

Eros, ktorý v sobotu 28. októbra oslavuje okrúhlu šesťdesiatku, má povesť muža, ktorý dokáže ženy očariť. Platí však zároveň, že mu veľmi záleží na rodine a šťastie v manželstve skúsil už dvakrát. Nevyšlo to.

Eros Ramazzotti a jeho prvá manželka Michelle...
Michelle Hunziker a Eros Ramazzotti.
+9Spevák Eros Ramazzotti (59).

Prvou manželkou Erosa bola známa talianska moderátorka Michelle Hunziker, s ktorou má dcéru Auroru. Aj po rozvode, ktorý prišiel po necelých štyroch rokoch manželstva (1998 – 2002), zostali v dobrom vzťahu a občas ich dokonca médiá zachytia na spoločných záberoch. S druhou manželkou, herečkou Maricou Pellegrinelli vydržali spolu v manželstve päť rokov (2014 – 2019), narodili sa im dve deti – syn Gabrio Tullio a dcéra Raffaela Maria.

Eros Ramazzotti a jeho prvá manželka Michelle... Foto: Profimedia
Eros Ramazzotti a jeho prvá manželka Michelle Hunziker Eros Ramazzotti a jeho prvá manželka Michelle Hunziker na zábere z roku 1999.

Taliansky spevák však ani po druhom rozvode dlho sám nezostal a vo všeobecnosti – v časoch jeho „slobody“ – ho vždy obklopovali krásne ženy. Šuškalo sa o jeho romániku s herečkou a modelkou Madalinou Gheneou či herečkou Moran Atiasovou. Potvrdený bol vzťah s modelkou Ninou Senicarovou.

Vincent Cassel a jeho nová láska - modelka Narah Baptista Čítajte viac Uháňa krásky, ktoré by mu mohli byť dcérami? Možno. Ale vyznanie 27-ročnej partnerky Vincentovi Casselovi naznačuje aj iné. Je z neho...

Celkom najnovšie sa autor mnohých hitov objavil na verejnosti s Dalilou Gelsomino, ktorá má byť jeho novou láskou. Od Erosa je táto tmavovlasá modelka mladšia o rovných 25 rokov a zdá sa, že práve ona bude jeho prvou narodeninovou gratulantkou. Pozrite si v galérii doterajšie partnerky jubilanta Erosa.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Michelle Hunziker #Marica Pellegrinelli #Eros Ramazzotti

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...