Oficiálna príčina smrti Suzanne Somersovej z hitu Krok za krokom: Bola to rakovina, ale tiež...

Zomrela uprostred októbra, len deň pred dovŕšením svojich 77. narodenín. Americké médiá zverejnili oficiálnu príčinu a detaily úmrtia herečky Suzanne Somersovej.

27.10.2023 16:51
Suzanne Somers Foto:
Herečka Suzanne Somers na archívnom zábere.
debata

Hviezda televíznych hitov Three's Company a Krok za krokom bojovala opakovane s rakovinou a zákernej chorobe aj podľahla. Ako píše portál The Blast s odvolaním sa na pitevnú správu, „príčinou smrti bola rakovina prsníka s metastázami do mozgu“. Portál uvádza aj ďalšie diagnózy, ako je hypertenzia a hydrocefalus, ktoré prispeli k jej úmrtiu.

Suzanne Somers a  Alan Hamel Čítajte viac Bolestivé váhanie, či zavolať pohotovosť... Ale vedel som, že ona už do nemocnice ísť nechce. Manžel Somersovej o jej posledných dňoch

S hydrocefalom bojovala herečka viac ako rok a ešte v júli 2022 podstúpila operáciu, pri ktorej sa jej snažili pomôcť implantátom na liečbu stavu, ktorý je charakterizovaný ako „nahromadenie tekutiny v dutinách komôr hlboko v mozgu“.

Herečka Christine Lakin, herec Patrick Duffy a...
Herečka Suzanne Somers na archívnom zábere.
+10Herečka Suzanne Somers bola pre mnohé ženy...

Suzanne Somers naposledy vydýchla v nedeľu 15. októbra, pričom s agresívnou formou rakoviny bojovala s prestávkami viac ako 23 rokov, informovala rodina. V čase svojho odchodu bola obklopená manželom Alanom, synom Bruceom a najbližšou rodinou.

zväčšiť Suzanne Somers a Alan Hamel už ako manželia v... Foto: ČTK / AP / Ralph Dominguez/MediaPunch
Suzanne Somers a Alan Hamel Suzanne Somers a Alan Hamel už ako manželia v roku 1978.

Herečka ešte krátko pred smrťou dostala od svojho manžela predčasný narodeninový darček – ručne napísanú ľúbostnú báseň zabalenú v lupienkoch z pivónií, informoval portál JustJared.com.

Herečka Suzanne Somers sa okrem hitu Krok za krokom preslávila aj seriálom Three's Company či vlastnou šou The Suzanne Show on Lifetime. V roku 2015 súťažila v Dancing With the Stars. Vzťah s manželom Alanom bol veľmi romantický a osudový – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mozog #rakovina #príčina smrti #hypertenzia #Suzanne Somers

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...