Vidieť Adele s čiernymi vlasmi a zomrieť... fanúšikom sa splnil sen. Britská hviezda prekvapila, takto sa ukázala vo Vegas

Nielen úmrtie herca Matthewa Perryho, ale tiež halloweenska nálada ovládli počas uplynulého víkendu americký šoubiznis. Množstvo hviezd sa predviedlo v nečakaných podobách a kostýmoch. Pridala sa ku nim aj slávna britská speváčka.

30.10.2023 00:00
Adele a jej partner Rich Paul Foto: ,
Speváčka Adele a jej partner Rich Paul na zábere z mája 2023 v Los Angeles.
debata

Adele, niekoľkonásobná držiteľka Grammy, si pre svojich fanúšikov pripravila poriadne prekvapenie – víkendový koncert v Las Vegas totiž odspievala v celkom inej podobe, než na akú sú jej fanúšikovia zvyknutí. Speváčke nasadili v maskérni parochňu z dlhých čiernych rovných vlasov a vizážistka sa postarala o dramatický, priam démonický mejkap. Stačili už len čierne šaty, krvavočervené nechty a dramatické šperky a na svete bola nová Morticia Adams.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Nový muž v živote Adriany Sklenaříkovej? Slovenská kráska skutočne žiari šťastím a dôvod... vraj rapujúci fešák

Reakcie fanúšikov nenechali na seba dlho čakať a mnohí s nadšením komentovali, ako sa Adele pohrala s halloweenskou tematikou. „Zdá sa, že sme našli novú Morticiu Addams,“ napísal jeden. „Už môžem pokojne zomrieť, videl som Adele s čiernymi vlasmi,“ pridal sa ďalší.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Samotná hudobná star si koncert v netradičnej vizuálnej podobe užila a počas vystúpenia sa dobre zabávala. Jej angažmán v slávnom americkom meste hriechu bolo predĺžené a organizátori pridali niekoľko desiatok ďalších koncertov, keďže o vystúpenia je enormný záujem. Speváčka by mala vo Vegas účinkovať až do polovice roka 2024.

Matthew Perry Čítajte viac S Chandlerom sa lúčia kolegovia, z Priateľov mu prvá poslala odkaz upišťaná Janice. Najdojímavejšie slová... sú od herečky, ktorá sama zvádza ťažký boj

Ani Adele neobišla smutnú správu uplynulého víkendu – úmrtie herca Matthewa Perryho, ktorého našli bez známok života v bazéne v jeho vile. Perry mal len 54 rokov. „Bol taký otvorený so svojím bojom so závislosťou a snahou zostať čistý. To je podľa mňa neskutočne, neskutočne chrabré,“ vyhlásila na koncerte Adele. „Jeho postavu si budem pamätať do smrti. Bol to jeden z najlepších komediálnych charakterov všetkých čias,“ dodala tiež na koncerte.

Supermodelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Brazílska speváčka Anitta ako Draculova nevesta...
+9Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...

Na úmrtie Matthewa Perryho, ktorého preslávila najviac postava Chandlera Binga v seriáli Priatelia, reagovali mnohé hviezdy. Viac čítajte aj tu.

Okrem speváčky Adele ako Morticie Addamsovej sa na pódiu počas koncertu predviedla aj speváčka Anitta. Ďalšie hviezdy v halloweenskych kostýmoch nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #Halloween #kostým #spomienka #Matthew Perry #Morticia Addams

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...