Oteckovia zostali šokovaní, že si našla čas a prišla... Mala som si vziať moje pruhované pančušky, smiala sa princezná Kate

Napriek sviatočnému dňu vo väčšine krajín po celom svete sa prvého novembra princezná Kate zúčastnila na jednej zo svojich pracovných aktivít. Bola to však príjemná záležitosť. Aspoň podľa úsmevov na jej tvári.

02.11.2023 11:30
Britská princezná Kate Foto: ,
Britská princezná Kate sa opäť obklopila deťmi a pôsobila mimoriadne spokojne.
debata

Štyridsaťjedenročná mama troch detí sa zúčastnila na prechádzke pod názvom Dad Walk a ešte predtým na diskusii v rámci akcie Dadvengers, ktorá upozorňuje na dôležitosť prítomnosti úlohy otca vo výchove dieťaťa. Pôvabnú Kate čakalo niekoľko dvojíc – otcov so svojimi deťmi, ktorí sa stretávajú prostredníctvom združenia založeného pred pár rokmi už nejaký čas.

Britain Royals Čítajte viac A je to tu! Rodina Middletonovcov sa opäť rozrástla, z princeznej Kate je už...

„Otcovia zohrávajú v živote svojich detí nesmierne dôležitú úlohu, a to hneď od začiatku. Ešte predtým, ako sa ich dieťa narodí, sa môžu otcovia do celého procesu výchovy zapojiť a Dadvengers je na misii podporiť ich, aby to urobili spôsobmi, ktoré im vyhovujú,“ citoval zakladateľa skupiny Nigela Clarka portál HelloMagazine­.com.

Britská princezná Kate sa v prvý novembrový deň...
Britská princezná Kate sa opäť obklopila deťmi...
+4Britská princezná Kate sa v prvý novembrový deň...

Práve on prezradil pre portál magazínu, že ostatní oteckovia boli prekvapení a niektorí doslova šokovaní, že si princezná Kate našla čas na stretnutie s nimi v rámci jednej z aktivít združenia. „Diskutovali sme o tom, aké je ťažké dostať sa k otcom, a ona sa opýtala, ako sa nám to podarilo. Bol by som rád, keby sa takéto prechádzky konali hore-dole po krajine. Cieľom je normalizovať videnie otcov tráviacich čas so svojimi deťmi,“ komentoval Clarke.

Britská princezná Kate sa v prvý novembrový deň... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Britská princezná Kate Britská princezná Kate sa v prvý novembrový deň stretla zo zástupcami združenia Arnos Dadvengers v rámci akcie Dad Walk organizovanej pre komunitu otcov a detí. Poukázať chce aj na to, že rola otcov je v rannom období detí nesmierne dôležitá.

Členka britskej kráľovskej rodiny si, samozrejme, užila aj čas strávený s deťmi. Je známe, že aktivity v rámci ktorých sa stretáva s najmenšími, patria k jej obľúbeným.

Princezná Kate Čítajte viac Takto oblečenú ju vidieť zriedka a predsa... princezná Kate okamžite zaujala. Sukňa, akú nosí, je hit jesene a my máme inšpirácie

V jednom momente ju médiá zachytili, ako chváli pančušky dievčatku v kvetovanom pršiplášti. „Milujem tvoje prúžkované pančušky. Tuším som si mala obliecť aj ja moje prúžkované pančuchy,“ vtipkovala Kate (inak oblečená v pruhovanom tričku) na zastávke v parku, kde sa konal spomenutý Dad Walk, teda prechádzka otcov.

Mike Tindall musel pri sledovaní programu...
Princ George počas nedeľňajších osláv...
+13Princ Louis objíma svoju mamu Kate, vojvodkyňu...

„Myslím si, že táto vec zvyšuje dôležitosť rodinného času a úlohu, ktorú zohrávajú otcovia pri výchove detí. Vďaka tomu, čo robíte, deti vidia dôležitosť socializácie a stretávania sa," citoval manželku britského následníka trónu portál magazínu Hello!.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #prechádzka #princezná Kate

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...