Mladšia sestra seriálovej Kosti plánuje svadbu! Svojmu snúbencovi plní sen, ktorý mu jeho ex zakázala

Nie je to tak dávno, čo sa herečka Zooey Deschanel (43), mladšia sestra slávnej seriálovej Kosti (Emily Deschanel), zasnúbila.

20.11.2023 00:00
Zooey Deschanel Foto: ,
Herečka a speváčka Zooey Deschanel v šatách Nina Ricci.
debata (2)

Prsteň jej v auguste navliekol Jonathan Scott (45), ktorého diváci poznajú z relácií o bývaní či prerábaní domov ako Property Brothers či Forever Homes. Ich vzťah sa rozhorel v roku 2019.

zväčšiť Herečka Zooey Deschanel a jej partner Jonathan... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Zooey Deschanel a jej partner Jonathan Scott Herečka Zooey Deschanel a jej partner Jonathan Scott prichádzajú na akciu Baby2Baby Gala.

Dvojica aktuálne plánuje svadbu a tá sa ponesie aj v suchu škótskych tradícií. Počas udalosti tak budú znieť gajdy, keďže Jonathan Scott má škótske korene. Pre Entertainment Tonight prezradil, že jeho bývalá manželka, Kelsy Ully, mu gajdy na ich svadbe v roku 2007 zakázala.

„Som hrdý na svoje škótske dedičstvo.“ Jeho bývalá manželka tento hudobný nástroj na ich svadbe nechcela a to aj napriek tomu, že ich svadba sa odohrávala na brehu jazera. „Chápem, že je to príliš hlučné v kostole alebo kde, ale boli sme vonku pri jazere.“

Zooey Deschanel  a jej sestra Emily Deschanel Čítajte viac Mladšia sestra seriálovej Kosti oslavuje! Herečky s priezviskom Deschanel sú krásne, hoci každá inak

Zooey Deschanel, jeho snúbenica, je ochotná gajdy na svadbe akceptovať. „Zooey a ja sme sa rozprávali o veciach, ktoré chceme robiť. Vie, čo je pre mňa dôležité a čo ma v minulosti ranilo. Mal som aj iné vzťahy, kde ten človek nakoniec urobil to isté, čo ma zranilo v predchádzajúcom vzťahu,“ povedal Scott.

Zooey Deschanel  a jej sestra Emily Deschanel v...
Zooey Deschanel  a jej sestra Emily Deschanel.
+9Emily Deschanel  v roku 2003.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Zooey Deschanel

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...