Šokujúce rozvody roku 2023 ešte nekončia! Po 26 rokoch krachlo manželstvo hviezde slávneho seriálového hitu

Po 26 rokoch manželstva sa hviezda komediálneho seriálu "Will & Grace", Eric McCormack (60), rozvádza. Jeho manželka Janet Holden podala žiadosť o rozvod.

24.11.2023 09:00
Eric McCormack Foto:
Záber zo seriálu WILL & GRACE - Debra Messing a Eric McCormack.
debata (2)

Ako uvádza americký celebritný portál „TMZ“, hollywoodska režisérka Janet Holden v stredu predložila súdu príslušné dokumenty. Dôvodom rozvodu podľa portálu sú v Hollywoode obľúbené a nijako nešpecifikované „neprekonateľné rozdiely“. Termín rozchodu však v dokumentoch neuviedla. Dvojica nemá maloleté ani nezaopatrené deti. Ich jediný syn Finnigan má už 21 rokov.

zväčšiť Záber z roku 2018: Herec Eric McCormack, jeho... Foto: Profimedia
Eric McCormack Záber z roku 2018: Herec Eric McCormack, jeho manželka Janet Holden a ich syn Finnigan Holden McCormack.

McCormack a Holden sa stretli na natáčaní televízneho seriálu „Lonesome Dove“ v roku 1994. Kanadský rodák v ňom účinkoval a Holden pracovala ako asistentka réžie. Vzali sa v auguste 1997. Naposledy boli spolu ako pár videní na červenom koberci počas istej párty v New Yorku 24. júla.

Debra Messing - koláž Čítajte viac Rovnako šialená ako v časoch najväčšej slávy seriálu Will a Grace. Aha na ryšavku Debru Messing

McCormack sa stal celosvetovo známym predovšetkým vďaka úlohe homosexuálneho právnika Willa Trumana v komédiálnom seriáli Will & Grace, rolu si celkovo zahral v 246 epizódach od roku 1998 do roku 2006 a v novom pokračovaní od roku 2017 do roku 2020. Päťkrát bol nominovaný na Zlatý glóbus a v roku 2001 získal cenu Emmy. V roku 2018 dostal McCormack hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Okrem McCormacka bola súčasťou spomínaného seriálu aj herečka Debra Messing.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Rok 2023 bol plný nečakaných rozchodov a rozvodov. Dlhoročné manželstvá sa rozpadli Hughovi Jackmanovi, Kevinovi Costnerovi, Reese Witherspoonovej… (galéria vyššie).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Eric McCormack

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...