Paris Hilton sa postarala o obrovské prekvapenie! Je z nej dvojnásobná mama, teší sa z...

V januári 2023 sa Paris Hilton stala prvýkrát mamou vďaka náhradnému materstvu. A teraz sa postarala o ďalšie prekvapenie!

24.11.2023 13:31
2023 GQ Men of the Year Party Foto: ,
Dedička Paris Hilton.
debata

Jej druhé dieťa je už na svete, slávna blondínka má vysnívanú dcérku. Na Deň vďakyvzdania spôsobila Paris Hilton (42) na sociálnych sieťach menší zmätok. „Som vďačná za svoje dievčatko,“ uverejnila. Z prísppevku ale nevyplývalo, že dieťa je už na svete, čo bohatá dedička dodala až neskôr, v komentári pod jedným zo svojich videí na TikToku potvrdila: „Moja princezná už dorazila!“ a dodala, že sa volá London.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

S manželom Carterom Reumom (42), ktorému povedala „áno“ v novembri 2021, tak sú už dvojnásobnými rodičmi. Slávnej blondínke sa tak plní sen o rodine, ktorým sa netajila. Po narodení syna, ktorý dostal meno Phoenixe (11 mesiacov), pre magazín People povedala: „Vždy bolo mojím snom stať sa mamou a som taká šťastná, že sme sa s Carterom našli.“

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Hviezda televíznych reality-šou, ktorá so svojím menom a popularitou dokázala vybudovať vlastné impérium, sa v novembri 2021 vydala za podnikateľa Cartera Reuma. Na obrade a následnej párty sa zúčastnili celebrity ako Paula Abdul, Emma Roberts či Rachel Zoe. V minulosti Hilton randila napríklad s hercom Chrisom Zylkom, s modelom Riverom Viiperi či hudobníkom Benjim Maddenom.

Paris Hilton a jej niekdajší partner Nick...
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka...
+11Boháčka Paris Hilton prišla na podujatie aj so...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...