Obrovský trapas v živom vysielaní BBC už valcuje internet! Moderátorka ukázala prostredník, následne začala hlásiť správy

Následne po geste zmenila svoj výraz a s vážnou tvárou začala čítať správy o výpovedi britského expremiéra Borisa Johnsona k vyšetrovaniu reakcie jeho vlády na pandémiu koronavírusu.

08.12.2023 12:00
debata

Moderátorka britskej spravodajskej stanice BBC na začiatku živého vysielania omylom ukázala divákom prostredník. Za gesto sa následne ospravedlnila, informuje TASR na základe správy britského denníka The Guardian. Moderátorka spravodajstva Maryam Moshiriová bola v stredu na začiatku poludňajšieho spravodajstva po tradičnom odpočítavaní na malý okamih zachytená so vztýčeným prostredníkom a zdvihnutým obočím.

Následne rýchlo zmenila svoj výraz a s vážnou tvárou začala čítať správy o výpovedi britského expremiéra Borisa Johnsona k vyšetrovaniu reakcie jeho vlády na pandémiu koronavírusu.

Moderátorka sa vo štvrtok za gesto ospravedlnila a vysvetlila, že išlo o súčasť žartovania s kolegami, počas ktorého predstierala odpočítavanie na prstoch. „Keď sme sa dostali na číslo jedna, zo žartu som otočila prst a neuvedomila som si, že to zachytí kamera,“ napísala v príspevku na sociálnej sieti.

portman Čítajte viac Ups, mohla sa aj uraziť! Bola to fakt neuvážená otázka, ktorú vypustil z úst Karol III. smerom k Natalie Portmanovej

„Bol to súkromný žart určený členom tímu a je mi veľmi ľúto, že sa dostal do vysielania! Nebolo mojím zámerom, aby sa to stalo a ospravedlňujem sa, ak som niekoho urazila alebo nahnevala,“ uviedla. Dodala, že prostredník neadresovala divákom alebo nejakej konkrétnej osobe.

debata chyba
Viac na túto tému: #BBC

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....

+ Pravidelné cvičenie posilní telo i myseľ, prináša radosť.
Finančná gramotnosť je základom pre váš osobný rast....