Ani kráľovského šibala Louisa nenechali doma! Hračky si síce obzeral, ale potom ich spolu so súrodencami zabalil pre deti v núdzi

Obdobie pred Vianocami je priam nabité rôznymi charitatívnymi podujatiami a kráľovská rodina takisto prikladá ruku k dielu.

12.12.2023 17:30
kate Foto:
Princezná Kate s deťmi pripravuje vianočné darčeky v charitatívnej organizácii Baby Banks, pre rodiny s malými deťmi, ktoré sa ocitli v núdzi.
debata

Dokonca nielen jej dospelí členovia, ale tento rok aj všetky tri ratolesti princeznej Kate a princa Williama.

zväčšiť Princezná Kate s deťmi pripravuje vianočné... Foto: Profimedia
kate Princezná Kate s deťmi pripravuje vianočné darčeky v charitatívnej organizácii Baby Banks, pre rodiny s malými deťmi, ktoré sa ocitli v núdzi.

Vyhrnuli si rukávy, aby pripravili vianočné darčekové balíčky pre rodiny s malými deťmi, ktoré sa ocitli v núdzi. Pripojili sa k dobrovoľníkom v organizácii Baby Banks, ktorá poskytuje podporu práve týmto rodinám. Princ George (10), princezná Charlotte (8) aj päťročný princ Louis pomáhali vyberať hračky a darčeky pre svojich rovesníkov a baliť ich do vianočných balíčkov.

zväčšiť Princezná Kate s deťmi pripravuje vianočné... Foto: Profimedia
kate Princezná Kate s deťmi pripravuje vianočné darčeky v charitatívnej organizácii Baby Banks, pre rodiny s malými deťmi, ktoré sa ocitli v núdzi.

Kráľovská rodina sa objavila s obrovským kufrom plným vlastných darčekov, ktoré venovala spomínanej organizácii Baby Banks. Spoluzakladateľka organizácia Rebecca Mistry kráľovských potomkov poprosila, aby skúsili vyskladať balíčky pre deti v podobnom veku, v akom sú oni. Zameranie princeznej z Walesu na podporu strádajúcich rodín s malými deťmi nadväzuje na jej kampaň Shaping Us, v ktorej sa snaží zodvihnúť povedomie o cielenej podpore vývoja detí od ich útleho veku.

Princezná Kate s deťmi, princeznou Charlotte,...
Princezná Kate na podujatí  Together At...
+16Princezná Kate s deťmi, princeznou Charlotte,...

Len pred pár dňami sa Willima, Kate aj ich deti zúčastnili na sledovanej predvianočnej akcii s názvom Royal Carrols: Together at Christmas. Záznam z večera odvysiela televízia ITV na Štedrý deň a už tradične patrí k britským Vianociam. Tohtoročnými hosťami podujatia vo Westminsterskom opátstve, ktoré sa uskutočnilo 8. decembra sa stali pôrodné asistentky, ale aj škôlkari a projekt tento rok podporí najmä tých, ktorí sa venujú rozvoju malých detí, čo je srdcovou témou manželky princa Williama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #princ Louis

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Nemyslite negatívne, vaše myšlienky majú veľkú silu.
Pomáhajte riešiť všetky situácie, nenechávajte to len na...