Večne zostať single nemôže! Toma Cruisea mala očariť exmanželka ruského oligarchu. Mladšia o 25 rokov

Tom Cruise (61) je síce žiarivou hviezdou strieborného plátna, ale svoje súkromie si dlhodobo stráži. O ženách po jeho boku sa tak vždy vedú dohady, herec žiaden z údajných vzťahov nekomentuje.

13.12.2023 17:00
Herec Tom Cruise rozdával autogramy na... Foto: ,
Herec Tom Cruise.
debata

Hrdina sérií „Mission Impossible“ bol v rokoch 1990 až 2001 ženatý s herečkou Nicole Kidmanovou, s ktorou si adoptovali dve ratolesti. Päť rokov po rozvode povedal „áno“ ďalšej herečke, Katie Holmesovej (44). Manželstvo, z ktorého sa narodila dcéra Suri Cruise (17), sa však v roku 2012 skončilo takisto rozvodom. Odvtedy ho médiá dávali dohromady s kráskami, akými boli napríklad kolegyňa z Mission: Impossible, Hayley Atwell (41) či so Sofiou Vergara (51). A čo teraz? Podľa Daily Mail má mať blízko k exmanželke vplyvného ruského oligarchu.

Tom Cruise Čítajte viac Niečo také šialené dokáže len Tom Cruise! Neuveríte, z akého miesta poďakoval fanúšikom

Tomovi Cruiseovi údajne padla do oka Elsina Khayrová (36), ktorá je od neho mladšia o 25 rokov. Dvojica si spoločne vyrazila na párty do londýnskeho vychyteného klubu Mayfair. Niekdajšia modelka s britským občianstvom je bývalou manželkou oligarchu, ktorý rozprávkovo zbohatol na obchodovaní s diamantmi – Dmitryho Tsetkova. Ako informuje Daily Mail, dvojica bola na párty nerozlučná a nevedela sa od seba odtrhnúť. „Zdalo sa, že je do nej úplne zamilovaný,“ cituje zdroj z okolia herca.

Herec Tom Cruise a jeho prvá manželka Mimi...
Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...
+11Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...

36-ročná Elsina spôsobila v klube rozruch v čiernych šatách bez ramienok s mašľou posiatou diamantami, herec zaujal na parkete. „Cruise bol veľmi priateľský, ale neustále ho žiadali o fotografie, čo zdvorilo odmietal. Dokonca DJ musel v jednej chvíli po rusky oznámiť, že herec sa nebude fotiť,“ informuje spomínaný denník. Cruise s 36-ročnou Elsinou mali spoločne z klubu odísť v skorých ranných hodinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa onedlho vráti do normálu.
Konzultujte svoju prácu aj so svojimi kolegami, čím...