Oslava 60-ky Brada Pitta? Žiaden veľký žúr, ale láska po jeho boku nemohla chýbať... lepší dôkaz, že to je vážne, ani netreba

V pondelok 18. decembra oslávil okrúhle jubileum. Ani napriek tomu však údajne hollywoodsky herec Brad Pitt neorganizoval žiadnu veľkú párty či žúr plný hviezdnych hostí.

19.12.2023 17:30
Jolie Pitt Divorce Foto:
Herec Brad Pitt na zábere z roku 2019.
debata (1)

Ako informovalo viacero amerických médií, oslava šesťdesiatky sa v prípade rodáka zo štátu Oklahoma stala skôr príležitosťou na skromný, ale príjemný sviatok len s tými najbližšími. Nechýbala medzi nimi podľa zdrojov ani Ines de Ramon – hercova partnerka, s ktorou ho prvýkrát začali spájať v novembri minulého roka.

675930014 Čítajte viac Jeho nahé zábery kedysi zvalcovali magazíny, vzťahy s kolegyňami fascinovali svet: Pitt má 60, my jeho 30 (naj)sexi fotiek

Pitt spolu s ňou a malou skupinkou priateľov si mali užiť narodeninovú večeru a potom aj spoločné posedenie doma. Nešlo však o žiadnu veľkú párty, na aké sme zvyknutí napríklad v prípade Pittovho kolegu Leonarda DiCapria. Ten svoje 49. narodeniny oslávil začiatkom novembra na žúre s niekoľkými stovkami hostí.

Herec Brad Pitt na zábere z roku 1988.
Herec Brad Pitt na zábere z roku 1989.
+27Brad Pitt v roku  1990 v seriáli Glory Days.

Pitt a De Ramónová sa síce na verejnosti objavujú len veľmi sporadicky, ale viacero zdrojov z okolia herca potvrdilo, že ich vzťah nabral nové obrátky. Trávia spolu omnoho viac času a mnohí tvrdia, že odborníčka na šperky, ktorá má v portfóliu spoluprácu s viacerými renomovanými klenotníckymi firmami, je pre Pitta „osudovou“ ženou.

zväčšiť Ines de Ramon na zábere z leta 2023. Foto: Profimedia
Ines de Ramon Ines de Ramon na zábere z leta 2023.

Nejde pritom o jej prvý vzťah s reprezentantom filmovej brandže. Ines de Ramón bola dokonca vydatá za herca Paula Wesleyho. Vzali sa v roku 2019 a o tri roky neskôr rozišli. Stalo sa tak vraj len pár týždňov pred tým, ako sa stretla s Pittom.

Bodaj by len to, že dokážeme byť k sebe dobrí, bolo nákazlivé, praje si Lucia Hurajová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #narodeniny #šesťdesiatka #Ines de Ramon

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...