Škandál okolo zadržania Schwarzeneggera na mníchovskom letisku má svoj koniec! Ide o poriadny balík peňazí

Luxusné hodinky, ktoré spôsobili Arnoldovi Schwarzeneggerovi v stredu problémy pri vstupe do Nemecka, sa už predali na aukcii neďaleko strediska zimných športov v Kitzbüheli.

19.01.2024 08:38
Arnold Schwarzenegger Foto: ,
Arnold Schwarzenegger na zábere z októbra.
debata (12)

Za hodinky Audemars Piguet Arnold bol dražiteľ ochotný zaplatiť 270 000 eur. Boli vydražené ako položka číslo 14, ako posledný cenný predmet na aukcii Arnolda Schwarzeneggera s názvom „A Special Dinner For Climate Action“, uvádza nemecký Bild.

Arnold Schwarzenegger Čítajte viac Arnolda Schwarzeneggera zadržali na mníchovskom letisku. Slávny herec zostal znechutený, tu je dôvod

Novým hrdým majiteľom luxusných hodiniek je podnikateľ Ösi Klemens Hallmann (48). Multimilionár je známy aj ako manžel bývalej víťazky modelingovej súťaže Heidi Klumovej, Germany’s Next Top Model – Barbary Meierovej (37).

zväčšiť Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan počas... Foto: Profimedia
Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan počas tohtoročného Oktoberfestu.

Schwarzenegger prišiel na červený koberec o 19:02, po jeho boku bola partnerka Heather Milligan (49), ale novinárom neposkytoval žiadne rozhovory. Podujatia sa zúčastnilo okolo 160 hostí, ktorí boli za vstupenku ochotní zaplatiť 3000 eur. Výťažok z dražby aj z podujatia putuje na projekty boja proti klimatickej zmene.

Arnold Schwarzenegger a Heather Milligan Čítajte viac Slávny Schwarzenegger to často nerobí! Rozhovoril sa o svojej partnerke, prezradil, ako sa ich vzťah začal

Luxusné hodinky spôsobili slávnemu rodákovi z Rakúska značné problémy, práve kvôli nim bol v stredu zadržiavaný zhruba tri hodiny po tom, čo o 13:45 pristálo na mníchovskom letisku lietadlo z Los Angeles. Americký herec a bývalý politik totiž nenahlásil na preclenie spomínané hodinky.

Arnold Schwarzenegger 75

Pozrite si fotky známeho akčného hrdinu zo súkromia aj z filmu a politiky.

Fotogaléria
Záber z 20. mája 1977: Herec a kulturista...
Na archívnej snímke z 25. apríla 1986...
+20Arnold Schwarzenegger v životnej úlohe...

Hodnotu hodiniek švajčiarskej luxusnej značky Audemars Piguet odhadol sám Schwarzenegger na 20 000 eur. Firma ich vyrobila špeciálne pre neho. Bild zistil, že úrady hodnotu odhadli na 26 000 eur a majiteľovi vymerali pokutu 35 000 eur – viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #Arnold Schwarzenegger

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...