Pozrite sa do súkromnej nemocnice, kde sa lieči princezná Kate! Poskytuje luxus 5-hviezdičkového hotela

V zariadení "The London Clinic" sa ako pacienti v minulosti ocitli slávne osobnosti ako Elizabeth Taylor či John F. Kennedy.

19.01.2024 12:00
Princezná Kate  koláž Foto: ,
Princezná Kate je od utorka pacientkou súkromnej nemocnice "The London Clinic"
debata (4)

Princezná Kate (42) je od utorka pacientkou súkromnej nemocnice „The London Clinic“, v ktorej absolvovala operáciu v oblasti brucha. V zariadení strávi 10 až 14 dní, než ju prepustia do domácej liečby – viac čítajte tu. Britské médiá priniesli informácie o nemocnici, v ktorej sa odborníci starajú o manželku princa Williama.

„The London Clinic“ je jednou z najlepšie vybavených a najväčších súkromných nemocníc v Británii, ktorá od svojho založenia v roku 1932 poskytuje zdravotnú starostlivosť pod záštitou medzinárodne uznávaných odborníkov. Nachádza sa v srdci Londýna a jej služby v minulosti využili ako pacienti mnohé slávne osobnosti či členovia kráľovskej rodiny.

Ako sa uvádza na stránke nemocnice, pred ktorou aktuálne neustále hliadkuje polícia, oficiálne ju otvorili v roku 1932 vtedajší vojvoda a vojvodkyňa z Yorku. Aj kráľ Karol III. mal tú česť slávnostne otvoriť nové oddelenie nemocnice: „V roku 1989 Jeho Veličenstvo otvorilo naše fyzioterapeutické oddelenie na šiestom poschodí, kde sa dodnes nachádza vodoliečebný bazén s nádherným výhľadom na mesto,“ uvádza sa na Instagrame nemocnice.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Slovo rakovina sa začalo skloňovať okamžite po zverejnení správy o operácii princeznej Kate. Pravdou je...

O dva roky neskôr princezná Margaret (zomrela v roku 2002) otvorila oddelenie magnetickej rezonancie, v roku 2010 kráľovná Alžbeta II. otvorila nové onkologické oddelenie a napokon kráľovná Camilla otvorila v roku 2017 novú jednotku intenzívnej starostlivosti. Okrem princeznej Kate tu ako pacienti už ležali napríklad princezná Margaret, princ Philip, Elizabeth Taylor či John F. Kennedy.

zväčšiť Princezná Kate  je od utorka pacientkou... Foto: Profimedia
"The London Clinic" Princezná Kate je od utorka pacientkou súkromnej nemocnice "The London Clinic".

Klinika má sedem hlavných operačných sál a tri menšie operačné sály, nachádza sa v nej šesť špeciálnych oddelení pre operácie v oblasti urológie, gynekológie, hrudnej chirurgie, ortopédie a chirurgie chrbtice.

London Clinic (video vyššie) ponúka svojim pacientom exkluzívnu starostlivosť, počnúc vlastnou službou concierge, luxusne vybavenými jednolôžkovými izbami a mimoriadne dobrou kuchyňou. Redaktor britských novín „Daily Mail“, ktorý bol na klinike tiež operovaný, zariadenie opisuje ako „5-hviezdičkový hotel“. „Jedlo bolo vždy čerstvo pripravené z lokálnych surovín a podávané na striebornom vozíku,“ píše Daily Mail. Podľa jeho slov bola kúpeľňa vybavená výrobkami britskej luxusnej značky Molton Brown. Šéfkuchárom kliniky je Paul O'Brien, ktorý bol v roku 2021 ocenený za podporu pacientov počas pandémie koronavírusu. Vedie gastro tím nemocnice, ktorý poskytuje jedlá stopercentne prispôsobené potrebám pacientov, pripravené zo surovín z domácich fariem.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #princezná Kate #The London Clinic

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...