Náhla smrť herca zo seriálu Beverly Hills 902 10 už vyvolala špekulácie. Príčina úmrtia? Rodina prehovorila

David Gail, ktorý si v slávnom seriáli Beverly Hills 902 10 zahral rolu snúbenca Shannen Dohertyovej (Brendy Walshovej), zomrel vo veku 58 rokov.

23.01.2024 08:29
David Gail Foto:
David Gail vo filme Bending All the Rules (2002).
debata (4)

Ako sme na stránke Pravda.sk informovali v pondelok, pred pár dňami zomrel herec David Gail. Toho si pamätajú najmä skalní fanúšikovia seriálu Beverly Hills 902 10, v ktorom si v 90-tych rokoch zahral jednu z rolí. Rodák z Kalifornie zomrel ako 58-ročný. New York Post aktuálne informuje o príčine náhleho úmrtia herca.

David Gail Čítajte viac Zomrel herec zo seriálu Beverly Hills 902 10. Skalní fanúšikovia si ho určite pamätajú ako...

Zástupca rodiny pre spomínaný denník uviedol, že príčinou úmrtia boli komplikácie náhlej zástavy srdca. Zdravotnícky personál herca našiel bez reakcií, následne bol pri jeho oživovaní použitý defibrilátor. Gail bol následne napojený na prístroje na podporu životných funkcií, kým ho nevyhlásili 16. januára za mŕtveho.

„Rodina nemá dôvod domnievať sa, že príčinou jeho smrti bolo niečo iné ako zlyhanie srdca,“ uviedol zástupca rodiny. „Davida si budeme pamätať pre jeho lásku k herectvu a jeho absolútnu vášeň a oddanosť svojim priateľom a rodine. Mal jedinečnú vlastnosť, vďaka ktorej sa každý cítil v jeho prítomnosti výnimočný,“ znelo vo vyhlásení, ktoré prišlo niekoľko hodín potom, ako stránka TMZ informovala, že smrť herca bola vyšetrovaná ako možné predávkovanie.

zväčšiť David Gail vo filme Bending All the Rules (2002). Foto: Profimedia
David Gail David Gail vo filme Bending All the Rules (2002).

David Gail, rodák z Tampy na Floride, má na konte niekoľko rolí vo filmoch ako Growing Pains, Doogie Howser, M.D. a Murder, She Wrote – účinkoval v nich v priebehu 90-tych rokov. V roku 2002 sa objavil po boku Bradleyho Coopera a Colleen Porchovej vo filme Bending All the Rules.

V pondelok mama zosnulého Davida Gaila poďakovala fanúšikom za podporu: „Sme nesmierne dojatí prívalom lásky od Davidových oddaných fanúšikov a kolegov. Sme vďační za všetku vašu podporu, ktorá sa k nám dostala počas tohto ťažkého obdobia,“ uviedla. K jeho smrti sa ešte pred mamou vyjadrila aj jeho sestra Katie, ktorá na Instagrame zverejnila aj ich spoločnú fotografiu. "Sotva existoval deň v mojom živote, kedy by si nebol po mojom boku, vždy ako môj spolubojovník, vždy môj najlepší priateľ, pripravený čeliť všetkým a všetkému,“ napísala. Po hercovi zostal syn Guthier.

V pondelok si na niekdajšieho kolegu spomenula aj herečka Shannen Doherty (52). Gail stvárnil v slávnom seriáli Beverly Hills 902 10 jej snúbenca Stuarta Carsona. Doherty v príbehu na Instagrame zverejnila ich spoločný záber zo seriálu.

Jennie Garth a Tori Spelling ako Kelly a Donna...
Tori Spellin a Jennie Garth  v roku 2009.
+2Tori Spellin a Jennie Garth  v roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #David Gail

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...

+ Mali by ste byť nad vecou, prílišná starostlivosť môže aj ublížiť.
Nikdy nebudete so svojou prácou naplno...