Zamilovaná je mama aj krásna dcéra... Po boku Bellucciovej stojí slávny režisér, ale viete, koho očarila jej krásna prvorodená Deva?

Veľký spoločenský debut absolvovali už na filmovom festivale v Ríme, ale nedávno herečka Monica Bellucci upútala pozornosť svetových médií aj na cenách EMMY. Dôvodom bol aj jej relatívne stále nový partner.

24.01.2024 00:00
75th Primetime Emmy Awards - Arrivals Foto: ,
Monica Bellucci a Tim Burton na červenom koberci 75. ročníka cien Emmy.
debata

Reč je, samozrejme, o režisérovi a scenáristovi Timovi Burtonovi, s ktorým sa talianska kráska a femme fatale z plátna kín objavila na slávnostnom ceremoniáli televíznych cien. Dvojica vyvolala nadšenie, ale aj množstvo pozitívnych reakcií. Zdá sa, že tmavovláska, ktorú tento rok čaká oslava okrúhlej 60-ky, je so známym filmovým tvorom naozaj šťastná. Ich spoločné momentky a nežné gestá sa nedali prehliadnuť.

Monica Bellucci Čítajte viac Rok pred 60-kou je ikonou krásy: Monica Bellucci má niekoľko trikov, ktoré inšpirujú aj iné ženy. Tu sú...

Monica však nie je jedinou ženou zo slávnej rodiny, ktorá prežíva šťastné chvíle zamilovania a partnerskej blízkosti. Vážny vzťah má už aj jej prvorodená dcéra, modelka a herečka Deva Cassel. So svojím milovaným sa dokonca objavila v pondelok na prehliadke Christian Dior Haute Couture a zaláskovaný pár tak na ostrosledovanej prehliadke takisto urobil spoločenský debut.

Herečka a modelka Deva Cassel a jej partner... Foto: Profimedia
Deva Cassel a jej partner Saul Nanni Herečka a modelka Deva Cassel a jej partner Saul Nanni na prehliadke Christian Dior Haute Couture Jar/Leto 2024 v Paríži.

Devätnásťročná topmodelka, ktorá je tvároi Diora, ale pracovala napríklad aj pre taliansky dom Dolce & Gabbana, tvorí pár s talianskym hercom Saulom Nannim, 24-ročným rodákom z Bologne. Nanniho označujú talianske médiá za nový objav domácej kinematografie a jeho príťažlivý fyzický vzhľad ho radí aj k miláčikom luxusných módnych značiek.

Zendaya Čítajte viac Takto ste Jennifer Lopezovú nikdy nevideli. Na parížskej prehliadke prekvapila. Zendaya ohúrila... konieckoncov, ako vždy

Deva a Saul randia už od minulého roka. Ich prvé spoločné zábery sa objavili na hercovom profile na sociálnej sieti v lete 2023. Kým Deva si súkromie stráži a verejne zdieľa najmä pracovné fotografie či momentky z nakrúcania, Saul pridal napríklad aj spoločný záber z ich dovolenky. Po ňom už nik nepochyboval, že dvojica prežíva vášnivé zaľúbenie dvadsiatnikov.

View this post on Instagram

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

Na prehliadke Dior Haute Couture sa usadili spoločne do prvého radu a pridali sa k zástupu známych celebrít, ktoré prilákala superluxusná móda. Viac hviezd z akcie a prehliadok haute couture si pozrite v našej galérii.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa...
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa...
+33Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Monica Bellucci #pár #haute couture #Deva Cassel #Saul Nanni

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....