Pred pár mesiacmi ohlásili šokujúci rozchod! Manželka Hugha Jackmana teraz priznala: Zmeny sú strašidelné...

Pred pár mesiacmi, v septembri 2023, svet obletela šokujúca správa.

29.01.2024 01:00
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee... Foto: ,
Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness.
debata (1)

Vzťahový umieračik zazvonil Hughovi Jackmanovi (55) a jeho manželke Deborah-Lee Furnessovej (68), ktorí sa radili medzi najstabilnejšie páry v šoubiznise. Aj napriek trinásťročnému vekovému rozdielu medzi dvojicou, pričom Deborah je tá staršia, tvorili pár bezmála tri dekády.

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness. Čítajte viac Toto je obrovský šok: Patrili medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu, teraz hlásia koniec... po 27 rokoch manželstva

Svoj rozchod oznámili v septembri spoločným vyhlásením. "Boli sme požehnaní, že sme spolu mohli zdieľať takmer tri desaťročia ako manžel a manželka v nádhernom, milujúcom manželstve,“ citoval vyhlásenie prominentnej dvojice magazín People. "Naša cesta sa teraz mení a rozhodli sme sa oddeliť, aby sme mohli rásť individuálne,“ uviedli tiež partneri.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

Austrálčanka Deborah-Lee Furness aktuálne prehovorila pre denník „Daily Telegraph“ a z jej úst odzneli aj takéto slová o veľkej zmene v živote. „Zmena, zlom, vývoj vecí sú tak trochu strašidelné a všetci sa ich bojíme. Myslím si však, že je to pravdepodobne náš najväčší dar.“

Z jej viet tak vyplýva, že svoj pohľad upiera dopredu, hoci po jej boku už pár mesiacov nestojí partner, herec Hugh Jackman. Hugh a Deborra-Lee sa zosobášili 11. apríla 1996 po tom, čo sa rok predtým stretli pri natáčaní austrálskeho televízneho seriálu Corelli. Dvojica má dve deti – 24-ročného syna Oscara a 19-ročnú Avu. Obe deti si adoptovali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #rozvod

+ Nezabúdajte na výdatné raňajky, je to dôležité jedlo dňa.
Práca doma vás bude veľmi unavovať, musíte sa...

+ Zabudnite na lieky, práve tie vám niekedy môžu uškodiť.
Strategické investovanie času zvýši vaše finančné...