Teória potvrdená, na pracovisku sa rodí láska. Stretla tam aj fešáka Cavilla, jeden z najsexi Supermanov zbalil dôležitú šéfku

Už sú to viac ako dva roky, čo sa britský herec a ostatný predstaviteľ Supermana či seriálového "zaklínača" ukazuje v spoločnosti s pôvabnou partnerkou Natalie Viscuso. Nechýbali ani na premiére hercovej novinky.

27.01.2024 02:00
Henry Cavill Foto: ,
Herec Henry Cavill stvárnil hlavnú rolu vo filme Argylle. Na snímke s partnerkou Natalie Viscuso.
debata

Urastený fešák a jeho plavovláska Natalie predstúpili pred fotografov na premietaní filmu Argylle – filmovej snímke režiséra Matthewa Vaughna, ktorý má na konte hity ako Kick-Ass či Kingsman. Natalie a Henry pôsobili veľmi spokojne a zohrato. Ich náklonnosť je neprehliadnuteľná a vzájomné puto azda vôbec najintenzívnejšie, aké sa v prípade Cavilla a jeho „žien“ dalo vidieť.

Demi Moore v kreácii Balmain Čítajte viac Bohaté, krásne a zranené. Dohodli sa, že ho zničia... Demi Moore hrá v skutočnom príbehu, na jeho premiére uchvátila. Je z nej labuť

Mnohí sa pýtajú, ako sa vlastne jeden z najžiadanejších hercov súčasnosti stretol s pôvabnou a talentovanou manažérkou. Hoci oni dvaja to nikdy nepotvrdili oficiálne, predpokladá sa, že ich spojila práca. Viscuso v minulosti pôsobila vo funkcii viceprezidentky filmovej spoločnosti Legendary Entertainment. Práve táto spoločnosť je jednou z viacerých, ktoré stoja za filmom Enola Holmes z produkcie Netflixu z roku 2020.

Herečka Sofia Boutella v kreácii Carolina Herrera.
Režisér a scenárista Matthew Vaughn na svetovej...
+10Herec Bryan Cranston na svetovej premiére...

Podľa viacerých zdrojov sa mocná žena filmového biznisu stretla s Cavillom na jednom z pracovných stretnutí v rámci realizácií snímky. Iskra preskočila až trochu neskôr. Údajne až po tom, čo herec skončil nakrúcanie filmu a mal tak „rozviazané“ ruky a nemusel mixovať „prácu so zábavou“.

Herec Henry Cavill stvárnil hlavnú rolu vo... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Henry Cavill Herec Henry Cavill stvárnil hlavnú rolu vo filme Argylle.

Slovo zábava však možno nebude najvhodnejšie. Napovedá tomu aj dĺžka trvania vzťahu dvojice, pri ktorej sa špekuluje, že by sa čoskoro mohla vydať cestou ku oltáru. Ani tieto informácie však partneri nepotvrdili. Štyridsaťročný Cavill však doposiaľ nebol ženatý a šušká sa, že už by rád založil rodinu. Otázne je, či to podobne vidí aj jeho úspešná partnerka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #stretnutie #Henry Cavill #pracovné prostredie #Natalie Viscuso

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...