Sklenaříková o novej láske mlčí, hovoria zábery z Instagramu: svalnatý fešák hladká ruku blond krásky, na krku jej visí amulet, aký nosí Slovenka

Už pred pár mesiacmi začali francúzske médiá špekulovať, že po boku slovenskej rodáčky a obľúbenej francúzskej osobnosti šoubiznisu Adriany Karembeu Sklenaříkovej sa objavuje nový muž.

31.01.2024 00:00
Adriana Karembeu Sklenaříková Foto:
Slovenská modelka a moderátorka Adriana Karembeu Sklenaříková na zábere z novembra 2023.
debata (2)

Mal by ním byť raper a herec Stomy Bugsy, ktorého vo Francúzsku tiež dobre poznajú fanúšikovia hip hopovej hudby, ale aj televíznej tvorby. Pôvodným menom Gilles Duarte sa mal už minulý rok objaviť v spoločnosti rodáčky z Brezna na dovolenke v Portugalsku. Na verejnosti sa však neobjavil jediný ich spoločný záber, spojenie naznačovali len odkazy či zábery na Instagrame. Ani na jednom síce nepózovali spolu, no zdalo sa, že sa v rovnakom čase nachádzajú na rovnakom mieste.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Áno, všetky ženy sú krásne, ale nebuďme pokryteckí... nadváhu by sme podporovať nemali, vyhlásila Sklenaříková. Tu sú tajomstvá jej figúry

Teraz pribudli ďalšie a francúzsky portál PurePeople.com opäť upozorňuje na romancu 52-ročnej Adriany a jej charizmatického a vyšportovaného rovesníka. „Už niekoľko mesiacov sa objavuje v instagramových príbehoch v spoločnosti muža s tetovaním na ruke a pôsobí ako dokonalo zamilovaná,“ píše webová stránka. Najnovší príspevok, ktorý potvrdzuje teóriu o láske dvojice, je starý len pár dní.

Stomy Bugsy v jednom zo svojich príbehov na sociálnej sieti zverejnil video (nahrávka vyššie), na ktorom sa v reštaurácii Noto v Marakéši dotýka nežne blondínky s dlhými vlasmi. Hoci tvár nie je odhalená, manikúra s červenými nechtami, výrazné náramky a najmä prívesok, aký nosí Adriana Karembeu, naznačujú, že práve ona je jeho spoločnosťou na romantickej večeri.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Nový muž v živote Adriany Sklenaříkovej? Slovenská kráska skutočne žiari šťastím a dôvod... vraj rapujúci fešák

Sklenaříková, ktorá striedavo žije medzi Parížom a Marakéšom, je podľa viacerých novinárov spokojnejšia a pôsobí veľmi šťastne. „Je za tým určite láska,“ píšu viaceré portály. Faktom však je, že Adriana má stále jednu zo základní v Marakéši, kde žije po boku svojho dnes už bývalého manžela Arama Ohaniana. Dvojica sa rozišla, ale pre dobro ich spoločnej dcérky Niny sú si stále veľmi blízki. Mentálne, ale aj fyzicky – teda často zdržiavajúc sa na jednom mieste.

zväčšiť Francúzsky herec a raper Stomy Bugsy na zábere... Foto: Profimedia
Stomy Bugsy Francúzsky herec a raper Stomy Bugsy na zábere z júna 2023.

Návšteva rapera Bugsyho v Marakéši, ako ju naznačuje jeho Instagram, by mohla byť ďalším krokom k zoficiálneniu nového vzťahu slávnej modelky a bývalej hviezdy kampane Wonderbra. Či sa jej dočkáme už v najbližších týždňoch, ak vôbec… to ukáže čas.

Pozrite si archívnu galériu
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
Slovenská modelka Adriana Ohanian Sklenaříková...
+18Adrianu Sklenaříkovú preslávilo aj účinkovanie...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #románik #Adriana Sklenaříková #Aram Ohanian #Stomy Bugsy

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....