Faux pas priamo na recepcii v kráľovskom paláci! A pritrafilo sa vždy dokonalej Letizii

Aj kráľovná Letizia je "len človek" a malá nepríjemnosť sa môže pritrafiť v naozaj nevhodnej chvíli.

02.02.2024 07:56
Letizia Foto:
Kráľovná Letizia a španielsky kráľ Felipe na recepcii, Letizii spadol z ruky náramok, musela ho zodvihnúť zo zeme.
debata (11)

Kráľovná Letizia a španielsky kráľ Felipe usporiadali v stredu recepciu, počas ktorej sa členovia kráľovskej rodiny stretli s diplomatmi z celého sveta. Ako tradične, 51-ročná manželka španielskeho kráľa očarila hneď v úvode, keď sa po jeho boku objavila pred objektívmi.

zväčšiť Kráľovná Letizia a španielsky kráľ Felipe na... Foto: Profimedia
letizia Kráľovná Letizia a španielsky kráľ Felipe na recepcii.

Počas diplomatických recepcií stoja kráľ a kráľovná vedľa seba a podávajú si ruky s každým veľvyslancom. Keď sa tento obrad chýlil ku koncu, Letizii sa pritrafila menšia nepríjemnosť, keď jej z ruky skĺzol náramok. Následne sa musela poň zohnúť, no nedokázala si ho sama pripnúť na ruku. Chvíľu s ním „zápasila“, až napokon požiadala o pomoc manžela.

Letizia vyzerala počas večera očarujúco v tmavomodrých šatách, čo sa týka doplnkov, vybrala si spomínaný diamantový náramok spolu so zafírovými náušnicami a náhrdelníkom, ktorý jej pred 20 rokmi darovali rodičia kráľa Felipeho, kráľ Juan Carlos a kráľovná Sofia.

72896166 Čítajte viac Kráľovná Letizia má 50! Ako novinárka očarila španielskeho princa, dnes je z nej obdivovaná kráľovná! Tu je jej cesta časom

Niekdajšia televízna moderátorka Letizia Ortiz padla do oka španielskemu princovi Felipemu v roku 2002, keď sa spolu stretli v televízii, v ktorej moderovala niekoľko relácií. Ako hosť v jednej z nich sa spolu stretli zoči-voči a iskry preskočili. Ich láska nabrala rýchly spád – v roku 2003 sa zasnúbili a v roku 2004 si povedali „áno“ v Madride. Náboženský obrad sa konal 22. mája 2004 v katedrále Santa María la Real de la Almudena. Pre Letiziu išlo už o druhé manželstvo.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Letizia #kráľ Felipe

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...