So svokrou na nože? Krásna manželka Brooklyna Beckhama odkázala jedným záberom všetko: Aha, ako sa túli k Victorii

O ich vzťahu sa už popísalo toľko a väčšina informácií tvrdila, že medzi Victoriou Beckhamovou a jej nevestou, manželkou syna Brooklyna nie sú práve ideálne vzťahy. Nicola Peltz spoločne so svokrou však všetkým vytreli zrak.

08.02.2024 00:00
Nicola Peltz odchádza z relácie Today Show Foto:
Herečka a modelka Nicola Peltz odchádza z relácie Today Show, v ktorej bola hovoriť o svojom novom projekte.
debata

Americká modelka a herečka, ktorá je dcérou miliardára Nelsona Peltza, sa pred pár dňami objavila na premiére svojho nového projektu Lola. A priam idylicky vyzerali jej momentky so slávnou návrhárkou a niekdajšou členkou Spice Girls. Nevesta a svokra sa usmievali a spoločne pózovali fotografom. Nicola kamarátsky objala o pár centimetrov nižšiu Victoriu okolo ramien a užívala si pozornosť médií.

Victoria Beckham Čítajte viac Tajomstvo figúry Victorie Beckhamovej? 25 rokov denne rovnaké jedlo a... mama, ty najmä nevieš variť

Lola je Peltzovej režisérskym aj scenáristickým debutom a do filmu obsadila aj brata Willa Peltza. Snímka je dokonca nasadená do niekoľkých kín v Amerike a následne sa objaví aj ako VOD (teda video on demand).

Nicola Peltz a jej svokra Victoria Beckjam... Foto: Profimedia
Nicola Peltz Nicola Peltz a jej svokra Victoria Beckjam (vľavo) na premiére novinky Lola.

Dlhonohá tmavovláska sa okrem veľkolepej premiéry, na ktorej nechýbal ani jej manžel Brooklyn Beckham, objavila o pár dní neskôr aj v rannej šou Today Show. Pohľad na ňu nadchol najmä početné zástupy fanúšikov zo sociálnych sietí. Nicola sa objavila v ľahučkých bielych šatách, ktoré zvýrazňovali jej krivky. Fotografom vystrúhala niekoľko úsmevov a potom už skočila do pristaveného automobilu a odfrčala preč.

Britain Beckham Premiere Čítajte viac Boli sme z robotníckej triedy, vyhlásila Victoria Beckham. Reakcia manžela Davida na tento 'výmysel' baví internet, povedal jej...

Slovenskí diváci mohli krásku vidieť naposledy napríklad v oceňovanom seriáli Welcome to Chippendales, kde si však zahrala len menšiu rolu podľa skutočného príbehu herečky a playmate s tragickým osudom. Akým? Čítajte viac tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #Nicola Peltz

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...