Liečba rakoviny ho priviedla späť do Londýna. Kráľa Karola III. zachytili objektívy

Britský kráľ Karol III. sa v utorok vrátil z východoanglického Sandringhamu do Londýna, kde ho čaká ďalšia liečba nedávno diagnostikovanej rakoviny.

13.02.2024 14:33
karol III. Foto:
Britský kráľ Karol III. sa v utorok vrátil z východoanglického Sandringhamu do Londýna, kde ho čaká ďalšia liečba nedávno diagnostikovanej rakoviny.
debata

Buckinghamský palác minulý týždeň oznámil, že lekári panovníkovi diagnostikovali rakovinu, kvôli ktorej odkladá verejné akcie. O aký typ rakoviny ide, oznámené nebolo, ale podľa britských médií nejde o rakovinu prostaty, kvôli jej už zbytočnosti na konci januára podstúpil zákrok. Karol III. zatiaľ pokračuje v niektorých súkromných i v administra­tívnych povinnostiach a mieni naďalej organizovať každý týždeň audiencie pre premiéra.

Kráľ Karol III. a jeho manželka, kráľovná Camilla Čítajte viac Prišli prvé slová od kráľa Karola III. pre verejnosť: Áno, má rakovinu, ale vo svojej diagnóze objavil aj niečo pozitívne

75-ročný Karol III. a jeho manželka, kráľovná Camilla, v utorok prileteli helikoptérou do areálu Buckinghamského paláca zo svojho sídla Sandringham v Norfolku vo východnom Anglicku. Panovník bol videný, ako máva svojim priaznivcom, kým spoločne s Camillou odcestoval do neďalekého paláca Clarence House.

Britain Coronation Čítajte viac Britskému kráľovi Karolovi III. diagnostikovali rakovinu

Kráľ minulý týždeň podstúpil prvú liečbu rakoviny. Potom sa prvýkrát od oznámenia diagnózy objavil v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame. Cez víkend prostredníctvom Buckinghamského paláca poďakoval verejnosti za početné odkazy podpory, ktorých sa mu dostalo. Camilla, ktorá pokračuje v plnení svojich kráľovských záväzkov, minulý týždeň uviedla, že jej manželovi je „za daných okolností veľmi dobre“.

debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #liečba rakoviny #kráľ Karol III.

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....