Známeho tanečníka našli mŕtveho v londýnskom hoteli, mal 44 rokov. Bol hviezdou britského Let's Dance

Britániu obletela smutná správa o náhlom úmrtí hviezdy tanečnej šou Strictly Come Dancing, obdoby slovenskej šou Let's Dance. Tanečník Robin Windsor zomrel vo veku 44 rokov, vo vyhlásení sa píše o tragickom úmrtí.

21.02.2024 08:14
Robin Windsor Foto:
Robin Windsor a Kristina Rihanoff .
debata (11)

Portál Daily Mail uvádza, že tanečníka našli mŕtveho v londýnskom hoteli. Ako uviedla jeho niekdajšia tanečná partnerka Kristina Rihanoff, Windsor veľmi otvorene hovoril o svojich psychických problémoch aj myšlienkach na samovraždu. Presná príčiny smrti doposiaľ potvrdená nebola, píšu britské médiá.

zväčšiť Tanečník Robin Windsor po boku  Alex Jonesovej. Foto: Daniel Leal-Olivas / PA Images / Profimedia
Robin Windsor Tanečník Robin Windsor po boku Alex Jonesovej.

Windsor sa na parkete sledovanej šou televízie BBC prvý raz objavil v roku 2010 a následne sa zúčastnil štyroch sérií. Jeho partnerkami v šou boli dámy ako Patsy Kensit, Anita Dobson, Lisa Riley a Deborah Meaden. Najlepšie umiestnenie v programe sa mu podarilo vybojovať v roku 2012, kedy skočil s herečkou Lisou Riley na piatom mieste.

Windsor bol členom tanečného zoskupenia The Burn the Floor, ktoré o tragickom úmrtí informovalo na Instagrame. „Rodina Burn the Floor stratila jedného zo svojich zakladajúcich členov, Robina ‚Bobbyho‘ Windsora, ktorý tragicky zomrel. Tancoval s nami dvadsať rokov – vrátane vystúpení na Broadway, vo West Ende a vo všetkých našich bláznivých dobrodružstvách po celom svete. Jeho ohromujúci obraz spojený s Jessicou Raffa definoval naše zoskupenie, farebné, citlivé a zmyselné. Jeho talent, postoj, energia a osobnosť pomohli vytvoriť reputáciu skupiny Burn the Floor. V našich srdciach zanecháva prázdnotu, ktorá sa nikdy nezaplní, no naše úžasné spomienky zostanú navždy.“

Formát Strictly Come Dancing sa v Briánii teší značnej diváckej obľube, na obrazovky BBC sa prvý raz dostal v roku 2003.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Strictly Come Dancing

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...