Radikálna zmena? Ešte pred pár mesiacmi krásna dcéra Micka Jaggera žiarila s blond vlasmi, keď prišla na módnu šou, takmer ju nepoznali

Zmena je život, povedala si asi britská topmodelka Georgia May Jagger. A poňala to naozaj radikálne.

26.02.2024 00:00
Modelka Georgia May Jagger v kreácii Burberry. Foto: ,
Modelka Georgia May Jagger v kreácii Burberry v decembri 2023.
debata

Na nedávnej módnej prehliadke značky Burberry v Londýne, ktorá bola lákadlom pre armádu prominentov, sa objavila aj dcéra slávneho rockera Micka Jaggera z Rolling Stones.

Martin Hrča Čítajte viac Jej hlas poznáte z rádia Viva, tvár zase z televízie. Takto však slovenskú krásku zmenili módni dizajnéri... na nepoznanie

Tridsaťdvaročná Georgia s módnym domom spolupracuje už nejaký čas, čoho dôkazom bolo aj to, že na Britských módnych cenách v decembri minulý rok reprezentovala práve značku Burberry. Vtedy sa objavila pred objektívmi v šatách s výraznou florálnou potlačou, teraz zase stavila na šatový model s potlačou.

Topmodelka Georgia May Jagger pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Georgia May Jagger Topmodelka Georgia May Jagger pred prehliadkou britskej značky Burberry Jeseň/Zima 2024, ktorá sa konala v Londýne.

Jednu výraznú zmenu si však nebolo možné nevšimnúť. Dcéra slávnej supermodelky Jerry Hallovej zmenila imidž – lepšie povedané farbu vlasov. Z plavovlásky je dáma s hnedými žiarivými a zdravo vyzerajúcimi vlasmi. Ako sa však zvykne hovoriť, že za zmenou farby vlasov či účesu býva zvyčajne chlap, v tomto prípade to neplatí.

Topmodelka Georgia May Jagger pred prehliadkou...
Modelka a influencerka Lori Harvey pred...
+27Liberty Ross pred prehliadkou britskej značky...

Modelka je omnoho pragmatickejšia a robí presne to, čo ocenia najmä jej fanúšikovia. Georgia je totiž tvárou a spoluautorkou línie vlasovej kozmetiky a farieb na vlasy. Šetrných a bez obsahu peroxidu. Len pár dní po tom, čo na svojom Instagrame odhalila nový účes, sa ukázala aj v spoločnosti na uvedení nových odtieňov farby na vlasy. A pri pohľade na jej zábery zo šou Burberry, zostáva len skonštatovať. Je si najlepšou reklamou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Georgia May Jagger #účes #zmena #farba #Burberry

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...